Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország már mindig egy...

Magyarország már mindig egy kuplerájra fog hasonlítani?

Figyelt kérdés
Soha nem rendeződnek itt a dolgok?Pl.tisztességes bérek,normális egézségügyi ellátás,normális oktatás,fontos dolgokra költeni a pénzt nem fontos dolgok helyett stb.Muszáj ennek az országnak mindig szarnak lennie?
2018. okt. 17. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

"Az egész EU-ban Magyarország az egyike a leggyorsabban növekvő bérű országoknak."

Édes, azt elfelejtetted leírni, hogy az átlag bérek az EU-ban már jóval meghaladták azt az összeget, amit Mo.-n valaha is el fogunk érni.

Ja és ne gyere nekem a minden más drágább dologgal, mert kifutok a világból. Rengeteg ismerősöm menekült el ebből a koszfészekből és köszönik, jól vannak, a magasabb albérleti árak mellett is. Amúgy ugyanúgy egy fizetést tesz ki máshol is, mint nálunk. Csak épp az élelmiszerárak alacsonyabbak.

Szerencsére mi is megyünk már el jövőre.

2018. okt. 17. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy van, hogy az önkormányzat adja. Most nem voltam otthon, de valamelyik évben igen. Az anyósoméknak bedobtak valami cetlit, hogy ekkor meg ekkor a Lőrinci Sportcsarnokba kell menni. Olyankor már ott gyülekeznek sokan. Felmutatod a cetlit, megkapod a "korrupciós csomagot", balra el. Amikor egyszer ott voltam, akkor olaj, tészta, ilyesmi volt benne.

Szerintem - nem tudom pontosan - a ballib kormányok alatt is volt ilyen. Ha nem volt, miért nem volt? Az ő bajuk.

De csak megnyugtatásul: anyósomék nem szavaznak, nem is érdekli őket a politika. Bár valóban kisnyugdíjasok, rá se nagyon szorulnak, veszek én nekik hét zsák krumplit, ha kell, ez csak egy kis esemény az életükben. Végre kapnak valamit.

2018. okt. 17. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Akit érdekelnek a tények is:

[link]

2018. okt. 17. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Akik pedig hazugságok meg szubjktív, önigazoló beszámolók helyett a valóságra kíváncsiak, itt láthatják, hogy már élelmiszerek tekintetében is jóval drágább a legtöbb nyugat-európai ország Magyarországnál:

(pl Ausztriában, Íroszágban kb másfélszeres, Norvégiában kétszeres árszínvonallal kell számolni)

[link]

2018. okt. 17. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!