Már egy ideje érlelődik bennem a kérdés, itt is olvasgatom a kérdéseket, hogy ne tegyem fel ugyanazt. De mivel nem találtam, felteszem a kérdést: Puzsér indul a főpolgármesteri címért. (? ) Lényeg lent:
Puzsér?
Indul, de nyerni soha nem fog.
DK szimpatizáns vagyok, de akkor már inkább a Tarlós.
Puzsér egy komplexusos idegbeteg barom..ki engedte egyáltalán a politika közelébe?
Azt én is tudom. De annyira megosztó személyiség, hogy amikor nem értettem, hogy lehet ennyire idegbeteg egy közéleti személy, le lettem hurrogva. Egyébként mond jókat, csak nem ebben a stílusban kellene.
A Sznobjektív műsora kimondottan tetszett, csak a habitusa nem. A kérdésem lényege nem ez, hanem az azonnali LEMONDÁS.
tudod miért döntött így?
mert a bejelentés óta mindenki csak körberöhögi, és ebből tanulva most nem akar csúfosan beégni.
a nagy egojával azt hitte majd mindenki körbe ajnározza, aztán a youtube-os követő is csak leoltották.
csak megelőzi a bajt mielőtt túlságosan beégne.
Kérdező, te itt kicsit összekevered, hogy miket mondott Puzsér. Alapvetően két dolgot:
1. nincs valami sok esélye nyerni, Tarlós a favorit.
2. ő alapvetően nem akar főpolgármester lenni, a programját akarja megvalósítani (akármi is az), ha készen van, hajlandó lemondani/visszalépni (pl. ha 2022-ben úgy érzi, megcsinálta, amit meg akart, lemond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!