Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves Fidesz támogatók!...

Kedves Fidesz támogatók! Titeket nem zavar a mérhetetlen korrupció ami Magyarországon az utóbbi években folyik?

Figyelt kérdés

- Nem zavar titeket, hogy a Korrupciókutató Központ arra jutott miután megvizsgált 193ezer közbeszerzést az elmúlt 13 évből, hogy 2010 óta sokkal magasabb a gyanús körülmények között elnyert közbeszerzések aránya? (Vagy úgy gondoljátok, hogy ez nem igaz, Soros támogatja a szervezetet?)

- Hogy a kormány egyszerűen gondolt egyet és államosította a magánnyugdíjpénztárakban megspórolt pénzeteket? (Vagy szerintetek jobb helyen van az államnál, hiszen így sokkal több nyugdíjat fogtok kapni, mint amennyit befizettetek és minden pénz jobb helyen van az államnál, hiszen látjuk milyen jól működnek az állami szervezetek)

- Hogy a mini.elnök gyerekkori barátja pár év alatt gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb ember lett, aki mindenhez ért, amelyik cégbe befektet az rögtön közbeszerzéseket, állami támogatásokat nyer? (vagy szerintetek csak a világ legokosabb és legjobb üzletembere egy gázszerelő és csak véletlen, hogy pont az Orbán kormány alatt gazdagodott meg?)

- Hogy a mini.elnök veje szintén sorra nyeri a közbeszerzéseket? (vagy a veje is csak egy nagyon tehetséges üzletember?)

- Hogy a mini.elnök lánya beleszól a magyar turizmuspolitikába? (a lánya is egy őstehetség, hiszen Svájcban tanult, miért tanult volna a magyar mini.elnök lánya Magyarországon?)

- Hogy a mini.elnök kisvasutat meg stadiont építtetett a falujába milliárdokból? (vagy szerintetek ez egy fantasztikus befektetés volt akkor is ha alig használják?)

- Hogy mindezek a milliárdok amik a mini.elnökhöz, családjához és ismeretségi köréhez kerültek, a Ti általatok megkeresett pénzből befizetett adóból kerültek oda és az állandóan szidott EU támogatásából? (vagy ennek is örültök, hiszen legalább magyar ember lopta el tőletek, nem a gonosz külföld és egy magyar tolvajnak szívesen adjátok a pénzeteket?)

igazából nem lehetne itt felsorolni az összes korrupciós és botrányos ügyet ami az elmúlt több mint 10 évben előfordult, de kíváncsi vagyok, hogy ezek után miért támogatja valaki a Fideszt? Értem én, hogy szerintetek nincs alternatíva, nincs ellenzék, de akkor el lehet mondani a véleményt azzal ha az ember nem szavaz arra ami nem tetszik neki vagy közvélemény kutatáskor azt mondja, hogy bizonytalan, nem tudja kire szavazna.

Szóval: miért támogatjátok a Fideszt a fentiek után is?

2018. okt. 16. 23:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
A valódi ok amiért Orbán nyeri a választásokat az nem az ő "hihetetlen megnyerőképessége", hanem maga az ellenzék hasznavehetetlensége. Nem kellett az ellenzéket szétverni, széthullott volna az magától is, a fideszes banda legalább képes egy minimális szinten összetartani. Egyébként engem nem igazán érdekel hogy ki nyeri el azt a megtisztelő jogot hogy bezsebelhesse az adózott pénzemet, én ehhez már hozzászoktam. Kényelmetlenül érzem magam amikor meglátom a tévében hogy Orbán képviseli az országot Brüsszelben, de jobban belegondolva, valószínűleg ugyan így éreznék Vona láttán is. Ez egyébként egy Kelet-Európai probléma, ebben a régióban a korrupció és egyéb nyalánkságok nagyon is jelen vannak. Azt hiszed Orbánék a korrupció valódi megtestesítői? Haver, te még nem találkoztál a román és ukrán politikusokkal. Romániában már legalizálni is akarták a korrupciót, ha jól emlékszem, de ebben nem vagyok biztos. Nem csak a magyar fiatalok menekülnek Nyugatra és nem csak a magyar az egyetlen birka nép aki nem tudja eldönteni hogy a szakadék vagy a medvebarlang felé tartson. Én egyébként nem vagyok képes megérteni hogy hogyan lehet valaki ennyire naiv, hogy abban bízik hogy ha másik politikus lett volna megválasztva akkor sokkal jobb lenne az élet. Nem mindegy nekik hogy a farkas eszi meg őket vagy a medve, és akkor egymás torkának esnek ahelyett hogy kulturált módon megvitatnának bármit is. Ha nem a jobbikra szavaztál akkor már egyből "zsideszes" meg "kádárista" vagy "neobolsevik" vagy, de természetesen amit mondani akarsz az sose jut el az agyukig mert annyira tele vannak gyűlölettel és olyan szűk a látókörük hogy az már fáj. Nőjetek már fel, foglalkozzatok magatokkal először és a politikával másodszor. Lehet azért szar az életed mert te is az vagy.
2018. okt. 17. 01:10
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

"Ja és én nem pontozgatok le senkit, tényleg nem értem miért támogatja valaki az EU és a világ egyik legkorruptabb kormányát, erre szeretnék választ kapni, ezért tettem fel a kérdést."

Talán éppen azért mert szarul lopnak. Úgy értem hogy annyira amatőr munka az egész hogy még a hülye is észre veszi hogy bizony lopnak.

Előttük viszont alig lehetett tudni róla. Nézd most megy ez a közbeszerzéses biznisz. De legalább megcsinálják a dolgokat. Azelőtt viszont lényegében a 90 es évek óta úgy rohadt minden ahogy volt. Mégis két évvel a világválság előtt válságba került az ország hogy mégis hogyan azt senki sem tudja a mai napig hogy mégis hogy volt az lehetséges ha semmiféle nagyszabású beruházás nem történt, akkor mégis mi lett az állami vagyonnal

2018. okt. 17. 01:19
 13/28 anonim ***** válasza:
23%
Engem boldoggá tesz mások szenvedése. Hogy kilakoltatnak másokat meg hogy sokan éheznek stb. Nem zavar! Hajrá Fidesz! MUHIHIHIIII
2018. okt. 17. 01:22
 14/28 anonim ***** válasza:
23%
Engem zavar és vakuljon meg mindegyik, és a nyüves testét hordják szét a kóbor kutyák az összes parlamenti képviselőnek.
2018. okt. 17. 01:48
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
Persze Dúródóra megkanolt testét hordják szét a kutyák, mert egy elvtelen gusztustalan féreg az is....
2018. okt. 17. 02:10
 16/28 anonim ***** válasza:
59%
Kerdezo, ez a " mini.elnök " a kerdesedben egy Freudian elszolas lenne vagy annyira belefaradtal a sok indoklasba hogy nem maradt erod hozzatenni a mini-hez hogy " szter " ?
2018. okt. 17. 04:13
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok Fideszes, de nem zavar, még nekem is hagyják,hogy csaljak, lopjak. Az országnak egyenlőre úgy is annyi, akkor miért zavarjon igy.
2018. okt. 17. 08:53
 18/28 tgt ***** válasza:
85%
Elképesztő összegek érkeztek Magyarországra az Európai Uniótól. Az EU második legnagyobb haszonélvezőjének számítunk a lakosságszám arányában. És ezeknek a pénzeknek egy jórészét ellopják túlárazásokkal, manipulált közbeszerzésekkel. Gyorsan fejlődhetnénk, gazdagodhatnánk, ehelyett egy szűk, hatalmi elit gazdagodik. Persze a pénzek egy részét mégiscsak kénytelenek arra fordítani, amire kaptuk, ilyenkor örülünk, hogy milyen szép le térkövezték a főteret.
2018. okt. 17. 09:25
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
#1: Akkor takarodjál Albániába te büdös proli.
2018. okt. 17. 12:14
 20/28 demokrácia ***** válasza:
76%

Beszállók ebbe a vitába. Nemcsak a korrupció a gáz, de általában is szarul mennek a dolgok. Meg kell nézni a statisztikai adatokat. Van itt egy-két Fidesz hívő, egyik fele lefizetett ember, de nem vallja be, úgy tesz mintha tetszene neki a rendszer. A másik fele tényleg sötét.

Ez a rezsim védő ember nem biztos (biztos nem), hogy átmenne egy középiskolai történelem, közgazdaságtan, stb. vizsgán.

2018. okt. 17. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!