Prof. Dr. Kásler Miklós elismert onkológus professzort miért kritizálják a nyolc általánossal rendelkező proletár emberek?
Figyelt kérdés
Szerintük ők jobban értenek az orvostudományhoz mint Kásler?2018. okt. 15. 22:03
1/7 anonim válasza:
HAha, úgy prof dr ő, mint ahogy a proliknak csak a 8 általánosa van meg...
3/7 anonim válasza:
Mert aki olyanokat nyilatkozik, hogy a tizparancsolat betartasaval minden betegseg megelozheto lenne, az teljesen hulye, fuggetlenul barmilyen papirjatol.
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Fogalmam sincs, hogy onkológusnak milyen, de abban biztos vagyok, hogy a mai, orvoshiányos helyzetben visszatakarodhatna gyógyítani, még azzal is többre mennénk vele, mint miniszterként. Ahol nem gyógyítani kell, hanem a gazdasági folyamatokhoz konyítani legalább valamit. És nem 100 éve lejárt baromságokat mondogatni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem lényegesen jobban. Én öt elemit végeztem és sokkal jobban értek hozzá, na most képzeld el aki nyolcat.
"a tizparancsolat betartasaval minden betegseg megelozheto lenne"
Ez mondjuk így, ebben a formában szentigaz. Ennél jobban én sem mondhattam volna.
7/7 anonim válasza:
Mert az még a 8 általánossal rendlekzők bullshit szűrőjén is fennakadt, hogy 10 parancsolattal lehet gyógyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!