Ki fogja kihúzni Magyarországot a bajból? Ki segít rajtunk? A Fidesz? Vagy majd egy másik párt?
Ingatlan és az albérlet árakat a piac szabályozza.
Van eladó és van vevő. Nincs a körben benne a fidesz így nem is tud beleavatkozni. Szabadkereskedelem van.
Nyugodtan add el olcsóbban a lakásodat/házadat :)
20.
Egyik párttól se várj megoldást, mert akkor sokáig fogsz várni. Csak te magad vagy a megoldás. Ha máshogy nem megy, külföldön kell dolgozni. Azt hiszed, pl. németek nem dolgoznak külföldön? Luxemburgban, Svájcban, Hollandiában? De még holland is dolgozik Svájcban.
El kell kezdeni alul és onnan fejlődni. Van egy csomó állás. Egyből nem fogsz fél milliát kapni. Én mikor sofőrként kezdtem, kaptam 12 forint/km - t. Valahol mindenkinek el kell kezdeni.
Pontosan azok, akik azt az állapotot idézték elő, amit te bajnak tartasz.
A magyar társadalmat alkotó egyének. Ha végre nem kívülről várják a megoldást, hanem önszerveződni kezdenek célokért, tiltakozni a nekik nem tetsző döntések ellen, és vállalni a felelősséget a politikai döntéseikért.
Addig jöhet ide még a Messiás is, ha a sajtó, az aktuális kormánypárt vagy ellenzék befeketíti őt, másnaptól utálni fogják az emberek.
Kérdező: az a baj, hogy olyanoktól várod el a segítséget, akik nem alkalmasak rá.
Választani tudni kell. Ha rossz a választék, akkor szervezni vagy támogatni olyan pártot, amelyben nagyobb a perspektíva. Ehhez politikai érettség kellene, nem pedig bedőlni az aktuális bohócoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!