Ki fogja kihúzni Magyarországot a bajból? Ki segít rajtunk? A Fidesz? Vagy majd egy másik párt?
Figyelt kérdés
Ti bíztok benne hogy egyszer minden jóra fordul?Hogy utolérjük majd Ausztriát vagy Németországot?2018. okt. 14. 21:00
11/27 anonim válasza:
Rengeteg ismerősöm kivándorolt, de a 80% ért nem kár.
Az ország átlagos IQ ja csak nőtt a távozásukkal.
Tipikus 0 befizetéssel 20 évre havi 20 e Ft törlesztővel Swiftet veszek emberke.
Az elmúlt 5 évről nem is tudok, hogy ment volna ki bárki. Inkább a hazaszivárgást látom. Persze az nem megy akkora melldöngetéssel, és persze a kint "élményeket" mesélik büszkén.
12/27 A kérdező kommentje:
Vagy ott vannak a magas ingatlan és albérletárak,vagy a 27%-os áfa az élekmiszereken a több tízezer hajléktalan és még sorolhatnánk
2018. okt. 14. 21:33
13/27 anonim válasza:
12.
"magas ingatlan és albérletárak"
Nekem az speciel jó.
14/27 A kérdező kommentje:
11-es én azért a Fidesz mostani győzelme után több fiataltól is hallottam hogy kimegy külföldre.Miért is ha olyan jó itt minden?
2018. okt. 14. 21:37
15/27 anonim válasza:
Jó, akkor mit ajánlasz? Nevezd meg a pártot, amely nyugati jólétet hoz, és '22 - ben arra szavazok.
Nos, melyik az?
16/27 A kérdező kommentje:
Hakapeszi én nem nevezném jónak hogy a minimálbér 90 ezer,egy kétszobás lakás a belvárosban meg 120ezer+rezsi
2018. okt. 14. 21:40
17/27 anonim válasza:
Választás után csak a bukott ellenzéki pártkatonák mentek ki. Ilyen ez ha lakóközösségedben a béka segge alá ásod a becsületed... Értük se kár.
18/27 anonim válasza:
16.
Jó, de most mit csináljunk? Ennyi a piaci ára. Szerinted Nyugaton kp vesz egy fiatal lakást pár év után? 800 eurótól kezdődik egy albérlet.
Aki meg ma 90 ezret keres, valamit nagyon nem jól csinál.
19/27 anonim válasza:
20/27 A kérdező kommentje:
Hakapeszi nem tudom,ezért kérdeztelek titeket hogy szerintetek a mostani kormánnyal jó irányba haladunk,vagy egy másik pártban látjátok e a megoldást?
2018. okt. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!