Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lehetséges hogy a...

Szerintetek lehetséges hogy a Fidesz azért nyerte meg áprilisban megint kétharmaddal a választásokat mert az emberek bíznak bennük hogy ők hozzák rendbe az országot?

Figyelt kérdés
Ez olyasmi lehet mint amikor az ember úgy érzi megtalálta élete szerelmét,a nagy Ő-t,az igazit.Lehet hogy a Fidesz az "igazi?"
2018. okt. 14. 11:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10-es jó munkához idő kell:)
2018. okt. 14. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Ezért nyerte meg, nem másért:

[link]

2018. okt. 14. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
#1: A fasiszta Fidesznél egyik másik párt se lett volna rosszabb. Azt meg végképp nem értem hogy egy koalíció miért olyan rossz dolog. Ja, hogy a végén még normális kormányzás lenne, észérvekkel, nem az hogy a fideszesek kitalálnak akármilyen baromságot aztán áttolják kétharmaddal a parlamenten? Hú de rossz lenne tényleg. De nem baj, az agyatlan proliknak a fidesz a tökéletes. Kis migránsozás, meg Sorosozás aztán már nyalod is a fidesz seggét.
2018. okt. 14. 20:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

utolso,te se vagy nagyon tisztaba fogalmakkal.de ez mar faj amugy. :'D

a latin "fasces" szo ugye remelem tudod mit jelent.

hogy lenne mar fasiszta part a FIDESZ? kapjal mar a fejedhez,ha fasiszta lenne,akkor a magyar nep jolete,boldogulasa,az a legnagyobb prioritast elvezne...de latjuk hogy nemigy van.

komolyan,gyalazat hogy Mussolinivel osszehasonlitanad orbant.

Mussolini egy igazi nacionalista volt,orban meg nem az.pont.

ismet,nemszavazo emberkent mondom.

2018. okt. 14. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

"A fasiszta Fidesznél egyik másik párt se lett volna rosszabb"

De.

"Azt meg végképp nem értem hogy egy koalíció miért olyan rossz dolog".

Szerintem te még sokminden mást sem értesz.

2018. okt. 14. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
#15: Szerintem meg egy nagyképű szélsőjobbos nagymagyar idióta vagy, aki képtelen észérveket felhozni, csak neki van igaza, és kész.
2018. okt. 14. 21:16
 17/19 anonim ***** válasza:
16%

"Szerintem meg egy nagyképű szélsőjobbos nagymagyar idióta vagy"

És ki a tarka.aszt érdekel, hogy szerinted ki, kicsoda?

"aki képtelen észérveket felhozni, csak neki van igaza, és kész"

Mondja az, aki szerint a Fidesz fasiszta, aki támogatja az meg nagymagyar idióta és szlussz. Jól megindokoltad.

2018. okt. 14. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

És az hogy szerinted én mi vagyok, az miért kéne hogy érdekeljen? Te kezdted a személyeskedést. ("Szerintem te még sokminden mást sem értesz.")

Igen, a Fidesz fasiszta. Olvass utána, hogy mit nevezünk fasizmusnak, hasonlítsd össze a mostani kormánnyal és lepődj meg.

2018. okt. 14. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
A Fideszben van fasizmus, ahogy kommunista beütés is jócskán, csak a Fidesz szelektál, mindenből a szart. A Fidesz úgy néz ki, hogy veszed az összes létező izmusból a szenny részt, kihagyod azt ami jó lehet az embereknek, ezt összegyúrod: voilá, Fidesz.
2018. okt. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!