Ti megtennétek ezt Orbán Viktorral ha megtehetnétek?
Figyelt kérdés
Úgy látszik, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr marad hatalmon még jó sokáig. A kérdésem a következő. Ha találkoznátok vele, letérdelnétek e elé és hűséget fogadnátok e neki, cserébe ha ő adna nektek egy kicsit a mutyizott pénzekből?2018. okt. 8. 18:11
11/24 anonim válasza:
Lessz ott azért aki majd betöri köcsögnek szerintem.
12/24 anonim válasza:
Junkers folyamatosan pofozgatja mint valami kifutófiúcskát, nem tudom Putyinnak merne e egy sallert lepukkantani az a köcsög...
13/24 Alain Delon válasza:
Én mást tennék meg vele...
14/24 anonim válasza:
"havi 1 millát meglengetne előtted, álva lecumiznád a miniszterelnök urat"
Ezért tartja semjént, hogy ne kelljen költekezni feleslegesen.
15/24 anonim válasza:
Én? Ha a közelembe kerülne, beleállítanék a fejébe egy dobókést. Este sok ezren bontanának pezsgőt és innának a nevemre.
16/24 anonim válasza:
- Mikor fog meghalni Orbán Viktor?
- A magyarok nemzeti ünnepén.
- Honnan tudod?
- Tökmindegy, az a nap nemzeti ünnep lesz...
'Nuff said.
17/24 anonim válasza:
Vannak erkölcseim, de ami azt illeti, attól függ menyi az a kis pénz, aprópénzért nem adom a lelkem az ördögnek, de egy nyolc számjegyű összeggel(nettó, és tisztán, nem zsebbe) már megvehető vagyok.
19/24 anonim válasza:
Hm.... mennyi pénzről van szó?
Legyünk őszinték, mindenki megvehető csak más az összeg.
20/24 anonim válasza:
6 - tünete is, és oka is!
Ok nélkül nincsenek tünetek - és bizony ezt az országot Antall, Gyurcsány és Orbán betegítették meg!
Közülük Antall van jó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!