Hulyeseg lenne 2 havi fizetest kolteni fenykezogepre? Ti megtennetek?
Figyelt kérdés
Vaz es kit.
Atlagos fizetesbol, kb 150 netto
2018. szept. 30. 09:17
1/5 anonim válasza:
Ha ez a hobbim, és szeretem csinálni, több leszek tőle, akkor igen. Persze csak úgy, ha nem megy a költségvetés kárára. Tehát az ennivalót nem vonnám meg a gyerekemtől emiatt.
2/5 anonim válasza:
Ha kell, akkor kell. Akkor nem hülyesėg. Ha csak miricicat ės bodrikutyát fotózgqtod az udvaron akkor viszont nem ėri meg.
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy az, kérdés, hogy marad-e még utána min. +2 havi fizetésed félre téve? Mit tud a 300 ezres váz és kit, ami miatt a 150 ezresre már rá se nézel? Aztán nem-e lenne érdemesebb a használt piacon körbe nézni? Én is "hülyeségből" fotózok, de pár százezret megspóroltam a használt cuccokkal. Főleg, hogy ez a műfaj legtöbbször a vázzal és a kit-tel kezdődik, utána mindig lesz valami, amire még költeni lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a videózás érdekel, ami miatt számít a váz, ezért van a drágább ár.
Használt nem játszik, mert az csak Pesten létezik, nekem az 150km, és egyébként is alig olcsóbbak, főleg, hogy még az üzemanyagot is beleszámolom.
2018. szept. 30. 16:51
5/5 anonim válasza:
Ha meg tudod engedni magadnak, akkor miért ne? Azt neked kell tudnod, hogy fogod-e használni vagy a polcon fog állni a negyedmillió Ft.-od.
Egyébként használt gépért nem kell felutaznod sehova, ezért találták fel a postát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!