A DK-sok és fideszesek között mi különbség van?
Figyelt kérdés
Mindkettő egyszemélyes messiás párt, csak az egyik Gyurcsányt, a másik Orbánt bálványozza.2018. okt. 8. 15:00
1/34 anonim válasza:
Nekem van egy minimális erkölcsöm, és elismerem, hogy a Gyurcsány kormányban is rengeteg hiba volt.
Egy DK szavazó
2/34 anonim válasza:
Hogy a fideszes "bálványa" nyer.
3/34 anonim válasza:
Én megint csak a fideszes szavazóktól látom itt az önkritika teljes hiányát, és a pszichózis jellegzetes tüneteit.
4/34 anonim válasza:
Miért lett törölve az oránt gyurcsány alá helyező kommentem? Komolyan, miért? Már ezen az oldalon se lehet szabadon véleményt nyilvánítani?
5/34 anonim válasza:
Azért mert nem illik csótánynak szólítani egy volt miniszterelnököt sem, pláne nem alaptalanul.
Van tisztességes neve, ahogy Orbánnak is.
6/34 tgt válasza:
Én nem voltam támogatója Gyurcsánynak, de ő legalább adott interjút, szabadon lehetett kérdezni tőle, bejárt tv műsorokba, leült vitázni az ellenfeleivel.
7/34 anonim válasza:
Pimaszkodó
Majd ha ő nem szólítja qrva országnak az országot, akkor én sem fogom csótányozni.
9/34 anonim válasza:
Te is országnak képzeled magad?
Ne személyeskedj légyszíves.
10/34 anonim válasza:
7 +és nem akarja kiszolgáltatni a globáltőkének az országot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!