Mit szóltok hozzá, hogy nem lehet tüntetni Erdogan ellen?
Nem tüntethet Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfői találkozója ellen az MTA előtt a Demokratikus Koalíció, miután a Rendőrség szombaton az új gyülekezési törvény egyik pontjára hivatkozva határozatban tiltotta meg a demonstrációt.
"És csak remélni tudom, hogy Orbán egy kicsit azért még hisz a demokráciában."
Ezen jót nevettem. Túl naiv vagy.
"Talán azért akar tüntetni a Dk, mert Erdogan, egy diktátor, aki több tízezer embert záratott börtönbe. Elég egy kritikus hangú facebook bejegyzés, vagy egy kormánykritikus poszt lájkolása, és már megy is a rendőrség."
A DK frakcióvezetője pedig több ezer embert lövetett.Sok külömbség nincs köztük.
1. Gyurcsány és Erdogan között semmi különbség nincs. Erdogannak csak több eszköze volt megtartani a hatalmat, mint vezírednek.
....
2. Már többször megírtam, de szerintem a demokrácia túl van értékelve. A megvezetett tömegeket könnyű urnákhoz csalni, és kétlem, hogy egy írni-olvasni nem tudó személy képes bölcsen dönteni mikor leadja a szavazatát. Gy.F. idejében ők vásárolták meg a cigány szavazatokat, O.V. idejében pedig ő.
Amikor a demagógia és a butaság frontálisan ütközik egy válaszon belül, akkor születnek az ilyen gyöngyszemek:
"A DK frakcióvezetője pedig több ezer embert lövetett.Sok külömbség nincs köztük."
-Pontosan kit lövetett a Dk frakcióvezetője? Fejtsd ezt ki kérlek!
-Amikor több ezer embert említesz, épp csak azt felejted el hozzátenni, hogy egy eszkalálódó tüntetés balhézó csürhéje volt az a több ezer ember. Azt meg nézd el a rendőröknek kérlek, hogy tették azt, ami a dolguk!
Bár igazad van, hagyhatták volna azt is, hogy ezek a vadbarmok teljesen szétverjék a fővárost...
Azt az óhéber dumát meg lassan hagyjuk végre a gátunk mögött, hogy békés tüntetők voltak. Rá se kezdjen senki erre! A rendőrségi felszólítás megtörtént. Aki ennek ellenère itt maradt, az ellenszegült egy megkezdett rendőri intézkedésnek. A rendőrnek meg egy ilyen helyzetben nem dolga egyenként megkérdezni, hogy "bocs öreg, balhézni maradtál, vagy csak szimplán süket vagy, esetleg nem értesz a szép szóból?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!