Miért akarnak tüntetni a szavazók felének döntése ellen?
Itt nem feltétlenül a csalásokról van szó:
-az eszméletlen méretben felnagyító, megfélemlítő propagandáról
-a gyűlöletről, ellenségképről, és rasszizmusról
-a demokrácia igényéről, mert az nem demokrácia, ahol egy párt kezében van minden. A demokrácia úgy működik jól, ha sokféle ember tudja elmondani a véleményét, és így sok réteg érdekeit tudja kielégíteni.
-a hazugságokról, a sárdobálásról
-és más helyzeti csalásokról, amiket statisztikával nem lehet igazolni, mert a statisztikát erősíti.. ehhez az első két pontom is hozzájárul, a maradékot meg felesleges leírnom is, mert sorosbérenc leszek
Követelem a múltheti lottószámok újrahúzását!
Mivel nem az én szàmaimat húzták ki,nyilvánvaló hogy csaltak!!!!
"Ettől persze még nem fog megváltozni semmi."
Hát erről van szó, mert a tüntetés csak egy megerőltetés. Semmi értelme az egésznek.
Nem azért tüntetünk, mert a fidesz győzött. Ezzel csak a fideszesek hergelnek állandóan.
Itt az a probléma, hogy a fidesz az egész kampányát sorosra és a migránsokra építette, program nélkül, míg az ellenzéknek volt programja. Csak mivel a közmédiák nagy része fideszes kézben van, így az ellenzék nem is tudta megismertetni az emberekkel a lehetőségeket.
Egyoldalú tájékoztatást kapnak az emberek, a fidesz meg csak gyűlöletet kelt.
Aztán a választáson 8 millió szavazóból 2 millióan a fideszre szavaztak. Ebből lett a fidesznek 2/3-ad. Hogyan?
Elfogadom, hogy a többség a fideszt választotta, és ők lesznek kormányon, nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy a parlamentben a szavazatok negyedével 2/3-os többséget szerzett. Ezt viszont már nem fogadom el. Milyen alapon van egy pártnak 2/3-a, ha a szavazójoggal rendelkező népesség negyede szavazott rájuk?
Maga a rendszer is rossz, és ezt a 2 millió szavazatot is gyűlöletkampánnyal, és az ellenzéki jelöltek lejáratásával, besározásával szerezte.
Lehet hogy másoknak más véleménye van, de engem személy szerint a leírtak zavarnak, és nem szimplán az, hogy én x pártra szavaztam, de y nyert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!