A kormány direkt zülleszti le az oktatási rendszert, hogy minél több irányítható birkát termelhessen ki akik őket támogatják?
Persze.
Már annyira le van züllesztve, hogy aki most megy államvizsgázni, az már nem mehet majd külföldre dolgozni, mert már ott is tudják, hogy milyen a magyar rendszer.
Jah, nem.
Körülbelül igen.
De énszerintem tényleg hisznek azokban a marhaságokban, amiket hirdetnek.
Egyrészt igen. Minél több az ostoba birka, annál jobb a kormánynak. Aki nem tud semmit, az nem kételkedik.
Másrészt könnyebb és olcsóbb munkahelyet teremteni egy nemdiplomásnak, mint egy diplomásnak. A diplomás nem fogja havi 47 ezerért szedni a szemetet az autósztráda mellett, míg egy nemdiplomással könnyen el lehet hitetni, hogy ez a létezés netovábbja, a földkerekség legjobb álláslehetősége, sörösdobozt szedni az árokparton, és még fizetnek is érte havi 47 ezret! Nyamm nyamm!
Nem. A magyarok alapból ilyenek. Nekik ez kell. Ha lenne egy másik párt, aki teljes diktatúrát vezetne be, akkor őket szavazták volna meg!
Olvasd el a kérdésem és a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__95..
Ez egy logikus érdek lenne.
Bár nem hinném, hogy ennyire okosak a kormányban. Szerintem inkább ostobák és próbálnak okoskodni és ebből születik a gondok gomolygó folyama.
#8 sztm azt se tudják mi az a "felsőoktatás"
itt annyi önjelölt profi politikus van, na meg összeesküvés gyártó, nem értem miért nem alapítanak pártot 2022-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!