Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Prof. Dr. Kásler Miklós...

Prof. Dr. Kásler Miklós Emberi Erőforrások Miniszterét miért bántja mindenki?

Figyelt kérdés
Olyan aranyos bácsinak tűnik, jó most meghalt egy szívbeteg de lehet műtét nélkül is meghalt volna, meg amúgy is öreg volt már. Amúgy se Prof. Dr. Kásler Miklós Emberi Erőforrások Minisztere tehet róla, hiszen ott sem volt. Én azt vettem észre hogy mióta Prof. Dr. Kásler Miklós Emberi Erőforrások Miniszterét kinevezték, azóta a Magyar egészségügy rohamosan fejlődik. Például én tavaly voltam kórházba és nem volt WC papír a WC-ben, azonban 2 hete voltam megint és akkor már volt, nem csak WC papír de szappan is. Ezt a nyilvánvaló tényt senki sem tudja meghamisítani. Nemrég pedig olvastam hogy az egyik kórház új röntgen gépet kapott, ami 33 millió forintba került, ami hatalmas összeg. Úgyhogy nem értem miért kritizálják.
2018. okt. 5. 19:38
1 2 3 4 5
 31/42 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ugyanakkor mennyire tartod reálisnak, hogy az, aki szépészeti céllal helyeztette be a szilikonmellet, az elfogadja a féloldalas állapotot?"

Én csak a saját fejem szerint tudok gondolkodni, nekem, ha szívműtét és cici között kellene döntenem, gondolkodás nélkül az előbbit választanám. Aztán ha már jól vagyok, jöhetne a következő implantátum. Amúgy most is féloldalasan van, hiszen a másik oldalon ott a rossz, cserére váló implantátum.

"Nekem egyébként nem annyira egyértelmű, hogy zsebre dolgozott. Neked miből az?"

Mégis hogyan? Szerinted ki állított ki a betegnek számlát a GOKI műtőjében elvégzett plasztikai műtétről???

2018. okt. 9. 15:17
 32/42 anonim ***** válasza:

"Mégis hogyan? Szerinted ki állított ki a betegnek számlát a GOKI műtőjében elvégzett plasztikai műtétről???"

Mivel ezekről a részletekről nem tesz említést a sajtó, így információnk nem lehet róla. Annyira meg ne bulvárosodjunk már el, hogy ha nem olvasunk róla, akkor elkönyveljük, hogy biztos feketén dolgozott...

2018. okt. 9. 15:21
 33/42 Andizsuzsi ***** válasza:
Újra megkérdezem. Ki állított ki szerinted neki számlát?
2018. okt. 9. 15:49
 34/42 anonim ***** válasza:
Olvasd el mit írtam legutóbb. Indulj ki abból!
2018. okt. 9. 16:12
 35/42 Andizsuzsi ***** válasza:
Nincs miből kiindulni. A GOKI nem állíthat ki számlát, hiszen nem végezhet ilyen tevékenységet. A plasztikai sebész szintén nem, hiszen illegálisan volt a műtőben, nem tudja a műtétet dokumentálni. Nem volt felelősségbiztosítása sem neki, sem a kórháznak. Nincs, aki jogosult lenne számlázni az ügyben.
2018. okt. 9. 20:53
 36/42 anonim ***** válasza:
A plasztikai sebész nyugodtan kiállíthat számlät magánpraxis alapján, ebből a szempontból mellékes a helyszín.
2018. okt. 9. 21:54
 37/42 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy illegális műtét.

A sebész számlázhat, ha van erre jogosító vállalkozása és a beavatkozás megtörtént.

Ha szabálytalanul vették a műtőt igénybe, akkor arra van mód, hogy eljárjanak, de igaz az, hogy nem ismertek a körülmények, szerintem a műtét előzetes megbeszélése során minden körülményt megtárgyaltak, sőt a kórház vezetésének is tudnia kellett az ilyen műtétekről, mert mégis, hogy képzeled? Éjnek évadján orvul betörtek a kórházba, hogy aljas módon kifosszák és fekete munkát végezzenek?

Mintha egy esztergályos betörne a gyárba, hogy egy jót esztergáljon, vagy a hegesztő, hogy hegeszthessen egyet kedvére?

Bíróság, vagy akár kórházi, rendőri vizsgálat nélkül csak találgatás, hogy mi történt, ki volt benne, ki nem, mi volt előzetesen megbeszélve, mennyire volt egyáltalán szabálytalan és milyen szabályokat szegtek meg.

Annyi bizonyosnak látszik, hogy nem a miniszter dolga ilyen helyzetben exponálnia magát.

Hiába miniszter, akkor is törődjön a saját dolgával, lenne neki elég.

2018. okt. 9. 21:59
 38/42 Andizsuzsi ***** válasza:

"Bíróság, vagy akár kórházi, rendőri vizsgálat nélkül csak találgatás, hogy mi történt"

Nem, mert Székely doktor elmondta. Nyilván majd a vizsgálat kideríti, hogy mi hogyan is történt, de a kórház álláspontja elég világos az ügyben, hiszen Andréka doktor is többször nyilatkozott. Számlát pedig olyan szolgáltatásról lehet kiállítani, amit előre megrendeltél.

Ennek a történetnek mindenképpen véres a torka. Székely doktor tudta, hogy mellimplantált beteget műt. Előre kellett volna tisztázni, hogy mi történik, ha az implantátum sérül, és ha a kórház és a beteg hozzájárul ahhoz, hogy kiegészítő plasztikai beavatkozás is történjen, akkor ahhoz a megfelelő kórházzal szerződést kötni. Főleg, miután egyszer már belefutott ebbe.

Kásler szerepét én nem tudom megítélni, nem tudom, hogy mire van hatásköre és mire nincs.

Tekintve, hogy a mellimplantátum berakása kifejezetten szépészeti beavatkozás, nem fog megállni Székely doktor védekezése, de majd meglátjuk.

2018. okt. 10. 07:06
 39/42 Andizsuzsi ***** válasza:

"A plasztikai sebész nyugodtan kiállíthat számlät magánpraxis alapján, ebből a szempontból mellékes a helyszín."

Amennyiben a beteggel előre megállapodott a műtétről.

2018. okt. 10. 07:08
 40/42 tgt ***** válasza:

Andizsuzsi: Itt egy interjú Székely Lászlóval. Érdemes elolvasni, mielőtt bűnösnek kiáltjuk ki.

[link]

2018. okt. 10. 07:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!