Orbán Viktor nyelvöltögetése? Mégse csak legenda a Grazi Pszichiátriáról szóló mendemonda?
Tardív diszkinézia, disztónia, valamint a gyógyszer-okozta másodlagos parkinsonismus tünettana és kezelése
Betegség tünetei:
Tardív diszkinézia: Akaratlan ismétlődő, céltalan mozgásformák: nyelvöltögetés, grimaszolás, kézlendítés, szájcsücsörítés, szemhéj gyors becsukása, hunyorgás.
És íme a videó felvételek
Lekapták a kisbuszát a klinika területén:
Nyilatkozott egy orvos névtelenül, állítólag az Orbán Gyurcsány vita után vitték be először sürgősséggel, mert magánkívül volt. Magyarországon sehová nem vihették, ez volt a legközelebbi színvonalas klinika.
Ha 30 év alatt ennyi grimaszt mg szájnyalogatást tudtatok összegyűjteni, az semmi, én egy év alatt csinálok jóval többet. :) És tudom, hogy nem szedek semilyen gyógszert, és nem állok semmlyin kezelés alatt.
Ez a "lefotóztam valamikor (mégis mikor???) egy átlagos furgont rendszám nélkül" meg tényleg közröhej.
Ennyire orbánfób hogy lehet valaki lol
Azt nem számoljátok, hányat fingik egy évben?
Nem feltűnő nektek, mindig a választások előtt huzakodtok elő ezzel a témával...?
Sokáig nem tudtam elképzelni, hogy a DK-nak csak a személyeskedés és a lejáratás marad, de úgy látszik így van. Gyurcsány mást nem tud, csak kiabálni, hogy gazember, diktátor, beteg Orbán, a hívei pedig kígyómozgással követik. Hát hajrá, ha nektek ez a politika...
A lejáratás pont orbán módszere.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, az egyértelmű hogy beteg nemcsak a viselkedése utal erre de a gondolkodásában is sok beteges gondolatot lehet felfedezni.
Ez az ember alkalmatlan a miniszterelnöki poszt betöltésére, le kell váltani míg nem késő.
Bezzeg "kígyók kígyóznak" prímszámdiszkalkuliás Gyurcsány mennyivel jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!