Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mongyák hogy nincs munka?

Miért mongyák hogy nincs munka?

Figyelt kérdés
Le egyszerűsitem a kérdést.. Miért lusták az emberek?Aki akar találni munkát az talál.És minden forintot megfog...Viszont aki nem akar az:Kritizája az államot,az országot,az embereket...Sose vagyunk semmivel sem megelégedve...Ez miért van?Nem jó az ha kevés adó van,az se ha sok.... Akkor mi a jó?

2018. szept. 29. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A baj ott kezdődik,hogy valaki elmegy dolgozni csak kizárólag a megélhetésért.

120 ezer Ft-ból megélni sem lehet mellesleg.

Az lenne a normális,ha már pályakezdőként is fokozatosan félre tudna tenni az ember.

2018. szept. 29. 23:33
 12/14 anonim válasza:
Én szívesen adnék munkát (mindenféle, nagyon változatos, könnyebb, nehezebb, egyszerűbb és bonyolultabb, sok szakmát is kissé érintő) munkát, LAKÁSSAL (szoba, konyha, zuhanyozó) és a munkavégzési napokon ebédet, ingyen és még fizetnék is. Ház körüli illetve építőipari. Ha nem vagy szorgalmas és ügyes, repülsz napok alatt.
2018. szept. 30. 00:57
 13/14 anonim ***** válasza:

"120 ezer Ft-ból megélni sem lehet mellesleg."

Az a baj, hogy kb senki se keres nettó 120 ezret. Ahol én lakok, szinte nem is lehet a minimálbérnél többet keresni. Ami nettó 96 ezer körül van.

2018. szept. 30. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:

ugyanazért amiért azt mondják, hogy a víz 100 fokon forr...

na, pontosan ugyanezért...mert nincs munka!

hiába lett beígérve itt anno 2010 környékén, hogy ennyi meg annyi új munkahely lesz, nemhogy nőtt, de még csökkent is a számuk, a munkanélküliség folyamatosan emelkedik

ami pedig mégis van, azt se fizetik meg normálisan, már Romániában is magasabbak a bérek

de még szerencse, hogy Pénztáros Lőrinc megérdemelten kap milliós miniszteri fizetést! minek aggódjon ő amiatt, hogy az átlagembernek nincs munkája...

és ezek után még ki vagy akadva azon, ha az ember kritizálja az országot, államot, meg a kormányt

hát kisapám, most hogy már Banglades is előttünk jár, miért kéne hálásnak lennünk nekik?

hülyébb vagy te, mint hat pár rendőrcsizma...

kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni?

most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet!!!

"Nálunk azért kétszáz ezret adnak ha behozol valakit, de nem tudsz. Nincs ember."

alamizsnáért senki nem fogja kimelózni a belét

nosza, lehet osztrák szintű bért fizetni, akkor majd senki nem fog kimenni külföldre

lehet engem is lepontozni az ostoba kormányidiótáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2021. jan. 26. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!