Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mongyák hogy nincs munka?

Miért mongyák hogy nincs munka?

Figyelt kérdés
Le egyszerűsitem a kérdést.. Miért lusták az emberek?Aki akar találni munkát az talál.És minden forintot megfog...Viszont aki nem akar az:Kritizája az államot,az országot,az embereket...Sose vagyunk semmivel sem megelégedve...Ez miért van?Nem jó az ha kevés adó van,az se ha sok.... Akkor mi a jó?

2018. szept. 29. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

"mongyák"

Kitalálom, gyárban dolgozol?

2018. szept. 29. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Sose mongyák. Mindenütt emberhiány van, épp ezt mongyák.

Nálunk azért kétszáz ezret adnak ha behozol valakit, de nem tudsz. Nincs ember.

2018. szept. 29. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Azért mondják, mert a fővároson kívül vidéken alig lehet munkát találni, tudom, mert vidéki vagyok, és iszonyat nehéz elhelyezkedni! Ha meg talál az ember munkát, akkor örül, hogy megkapja a minimálbért. Hát ez a helyzet.
2018. szept. 29. 21:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Ez igaz!De ne mongyák hogy nincs munka...

Aki nem lusta az mindem forintot megfog...Azt vettem észre,főként azok panaszkodnak akik a kormányt kritizálják.Szerintem sok mindenért lehetne de a munkamiatt nem.

2018. szept. 29. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Van munka csak nem fizetnek érte Ahol 200 at keresnek, ott 40 millió forint egy kis házikó. Tehát a 200 az nem fizetés, hanem éhbér.
2018. szept. 29. 22:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem minden egyes forintnak örülni kell manapság!:És igy megértem.
2018. szept. 29. 22:06
 7/14 A kérdező kommentje:
:D*
2018. szept. 29. 22:07
 8/14 anonim ***** válasza:
18%

Miért monGYák, hogy kék az ég? Same thing.

Hol van munka? A fővárosban, meg Pesten,esetleg. Vidéken meg rengeteg település van, ahol 100% a munkanélküliség, még közmunkára se vesznek fel, mert az sincs.

Aki akar találni munkát, az talál. Jah. Kérdés, meg tud-e élni belőle, vagy ki kell-e ehhez menni Németbe.

Minden forintot meg kell fogni. Ez oké. És mennyiből? A minimálbér 90 ezer. Ennek a 40%-át elszedi kapásból az állam. Marad neked uszkve 50 ezer. Ebből fizesd a rezsit, a kaját, a ruhát, a közlekedést, de szórakozásról már ne is álmodozz, az nem jár a büdös rabszolgának ugye...

Akkor segíts rajtam, kérlek: Van 10 ezer forintom momentán. Ebből úgy szeretnék 20 ezret költeni, hogy a végére maradjon még 5 ezer forintom. Segíts, kérlek, neked ez semmiség.

Az államot, kormányt teljesen jogosan kritizáljuk. Mi az uralkodás első szabálya?

MINDENÉRT te vagy a felelős.

Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.

A kevés adó kinek nem jó? Itt pont hogy túl sok az adó. ÁFA tekintetében dobogósok vagyunk az EU-ban, de SZVSZ a világban is. Nálunk nem nyírják a juhot, hanem leölik, aztán vonyítanak, hogy nincs másik.

2018. szept. 29. 22:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Na köszönöm hogy válaszoltál!:D Mindenkinek megvan a maga véleménye...Nekem ez másnak az.Engem ugy nevektek hogy Magyarországon minden olyan joo meg stb..(Szerbiában születtem).De kezdek kiábrándulni eből az országból is vagyis Magyarországból...Csak ezt nehezen fogadom el.
2018. szept. 29. 22:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerbia nagyon szar... Ezért gondoltam talán Magyarország jobb,jobb de nem nagyon...
2018. szept. 29. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!