Ha a fideszes propaganista csatorna az Echo TV szerint rohad a nyugat, akkor miért ment ki ennyi magyar oda? A csatornán már többször hallottam ezt a kijelentést.
Azért mert bár magasabb az életszínvonal Nyugaton, láthatóak azok a jelenségek, amik nem kívánatosak. Igen, jó dolog sok pénzt keresni, de nem jók a párhuzamos társadalmak, a nemlétező No - Go zónák stb.
Vannak nemkívánatos tendenciák, amik pont azért léteznek, mert a jólét miatt olyanok is ott telepednek le, akik jobb lett volna, ha otthon maradnak.
a fajtiszta magyarok újra a ruszkikat nyalják, ugyanis pénzt kapnak érte
önként és dalolva lépnének ki az unióból és lépnének vissza a Szovjetunióba
nettó hazaárulás amit csinálnak
mégha ha az ide irkáló fajtiszták el is hazudják
HakapesziM, neked mint nyaloncnak nem is kell
bőven elég neked az konc amit a gazdáidtól kaptál
14.
És mi kaptam a gazdáimtól elképzelésed szerint?
Ahogy előttem is írták, a szocializmusban állandóan a rothadó, hanyatló kapitalizmusról beszéltek.
Hofi Gézának volt egy olyan mondása, ami ma is igaz lehetne:
"Elvtársak, hol áll a hanyatló nyugat? A szakadék szélén áll, elvtársak!
És hol tarunk mi? Mi természetesen egy lépéssel előtte járunk!"
Aki nem érti meg rögtön, gondolkodjon egy kicsit!
A hanyatló nyugat tökéletesen meg tudja magát védeni a bevándorlóktól. A bevándorlók azért mennek oda, mert amit otthon hagytak az nem tetszett nekik. Ha elkezdene az otthoni helyzetre csak kicsit is hasonlítani ami kialakulóban van, akkor a bevándorlók lennének az elsők, akik tennének ellene.
Ha itthon csak fele annyira lenne élhető a világ, mint a nyugaton, akkor Orbán sem tudná megvédeni az országot a bevándorlástól.
Röviden ezért mondják a propagandisták rohadó nyugatnak, mert ott rohadt jó, de ők rohadtul nem értik, hogy miért.
HakapesziM, azt neked kell tudni
de remélem nem ingyen nyalsz nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!