Szerintetek igaza van Hollik Istvánnak, a fidesz szóvivőjének, hogy Magyarországon zéró tolerancia van a korrupcióval szemben?
Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 05:11
1/18 hollófernyiges válasza:
Ja, a fidesz nem tűri a konkurrenciát.
2/18 anonim válasza:
Miért, melyik bebizonyosodtt esetnél mondták csupán azt, hogy ejnye-bejnye?
3/18 A kérdező kommentje:
2018. szept. 29. 07:53
4/18 anonim válasza:
Valaki mondta, hogy a korrupció legrosszabb fajtája az, amiben nem vagyok benne. Na AZZAL szemben valóban nincs tolerancia!
5/18 anonim válasza:
Nálunk nincs korrupció. A közbeszerzések beszállitói szemlesütve fogadják el a piaci ár 2-3 szorosát. Mit tegyenek? Utasitsák vissza ?
Ne már ennyiért én nem dolgozok.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
Hát igen,tudjuk a korrupció a rothadó nyugaton a legnagyobb..
Ja,nem...
8/18 anonim válasza:
Ezek még álmukban is hazudnak. :))))
9/18 anonim válasza:
A törvények, szabályozások nem ismernek pardont. Minden egyes bejelentést kivizsgálásnak kell követnie, feljelentésnek és ha megalapozott, akkor büntetésnek.
Az, hogy nem tudnak mindent bizonyítani vagy éppen csak szóbeszéd van, feljelentés nincs, azt ne keverd ide.
A zéró tolerancia törvényeket jelenti, hogy azok nem ismernek bocsánatos vagy elfogadható korrupciót, és nálunk nincs olyan, hogy lobbizásnak nevezzük és akkor már nem korrupció hanem egy legális tevékenység, mint sok más országban.
10/18 anonim válasza:
ezen most hangosan felröhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!