Hogy van az, hogy az ősmagyarok területszerzési csele a fehér lóval "okos és aranyos trükk volt" a románok trianoni területszerzése pedig "aljas, szemétláda dolog"?
Mindkettő egy kutya, csak az egyik a középkorban történt, amikor mindenféle hülye szertartás kellett ilyesmihez, a másik meg a XX. században, amikor tárgyalásokon kellett okosan beszélni hozzá.
A lényeg, hogy mindketten üzlettel szereztük a hazánkat, nempedig csatával.
Akkor meg minek szapulni a románokat trianon miatt, amikor ők is ugyanazt csinálták, mint mi 1000 évvel azelőtt?
Az egy monda te túlművelt kérdező. Ami Trianont illeti, ott nem voltak tárgyalások. És Károlyinak köszönhetően még csak minimális kísérlet sem volt "tárgyalásra" magyar részről.
A románok meg jól elvannak a dákoromán elméletük csiszolgatásával.
Örülök hogy egyeseket magával ragad a monda világa és szó szerint veszik annak tartalmát.Az ilyenek szoktak fennakadni azon vajon hogy szaporodtak az emberek ha Ádámnak és Évának csak fiai születtek :-)
Amúgy rátérve a dologra a legfőbb csata a 907es mai Pozsony környéki csata volt a bajorokkal.Ott és akkor dőlt el hogy meg tudunk maradni itt a Kárpát medencében.
"Örülök hogy egyeseket magával ragad a monda világa és szó szerint veszik annak tartalmát.Az ilyenek szoktak fennakadni azon vajon hogy szaporodtak az emberek ha Ádámnak és Évának csak fiai születtek :-)"
Tudom, hogy az csak egy monda...
Arról beszéltem, hogy a mondában ugyanaz a folyamat van leírva, csak középkori körülmények között, amit a valóságban is megcsináltak a románok a XX. században.
Szerintem akkor akasszunk fel mindenkit, aki trianont siratja.
Így jó lesz, kérdező?
"Kérdező, nem kell most utólag úgy csinálnod, mintha tudtad volna. Ez nem a Legyen ön is milliomos, ahol mindenki tudja, csak éppen akkor nem jut eszébe."
De nemis a KGB vallatóközpontja, hogy semmit se hiszünk el a másik szavaiból, csak azt amit kitalálunk róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!