Kire szavaztál? Ma kire szavaznál?
'94 óta szavazok. MIÉP, aztán Jobbik, idén is, de nem meggyőződésből és utoljára. Mivel a Jobbik megkergült, nem akartam szavazni idén, viszont a váltótársam vér jobbikos, és ő mindenáron szavazni akart. Viszont, hogy otthon legyen, nagyon meg kellett volna variálni a beosztásunkat, így felajánlottam neki, helyette leszavazok a Jobbikra.
Ha most vasárnap lenne választás a Fideszre szavaznék vagy senkire.
Csak a Fidesz.
A jelenlegi készletből nincs kormányzóképes, hiteles ellenzék, aki miatt váltanék.
Ha lesz az én elvárásaimnak megfelelő jobb, akkor nyilván arra szavazok.
Szavazni mindig el fogok menni.
Arra befizetek, amikor a MKKP fogja kormányozni az országot! ... sohanapján!:D:D:D
15-ös, az egy percig ne zavarjon, hogy a 3-5%-os pártok nem azért kicsik, mert még nem értek be, hanem azért, mert már lejáratták magukat így, vagy úgy, akár kormányon is.
Ha mind eltűnne a süllyesztőben, akkor lehetne reménye egy normális ellenzéki pártnak.
A KDNP-re külön nem lehetett szavazni, mert eleve pártszövetségben indult a szavazáson. Tehát nem mondhatod, hogy nincs, mert van. Aki a Fideszre szavazott, az a KDNP-re is szavazott és fordítva, mert ez a koalíció évek óta működik.
Talán az ellenzéknek is kellene próbálkoznia hasonlóval! ... ja, ők még saját pártjukon belül is verekszenek, meg fúrják egymást! Bocs, akkor nem szóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!