Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaztál? Ma kire...

Kire szavaztál? Ma kire szavaznál?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 13:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem szavaztam - akár tetszik, akár nem. De az egyetlen értelmes párt most az MKKP.
2018. szept. 25. 15:50
 12/31 anonim ***** válasza:
50%

'94 óta szavazok. MIÉP, aztán Jobbik, idén is, de nem meggyőződésből és utoljára. Mivel a Jobbik megkergült, nem akartam szavazni idén, viszont a váltótársam vér jobbikos, és ő mindenáron szavazni akart. Viszont, hogy otthon legyen, nagyon meg kellett volna variálni a beosztásunkat, így felajánlottam neki, helyette leszavazok a Jobbikra.

Ha most vasárnap lenne választás a Fideszre szavaznék vagy senkire.

2018. szept. 25. 17:13
 13/31 anonim ***** válasza:
35%
A Jobbikra és az Együttre szavaztam. A Jobbik borzasztó hatalmas csalódás így utólag. Ma a Kétfarkú kutyapárt és/vagy a DK kapná a szavazatomat.
2018. szept. 25. 17:15
 14/31 anonim ***** válasza:
45%

Csak a Fidesz.

A jelenlegi készletből nincs kormányzóképes, hiteles ellenzék, aki miatt váltanék.

Ha lesz az én elvárásaimnak megfelelő jobb, akkor nyilván arra szavazok.

Szavazni mindig el fogok menni.

2018. szept. 25. 17:20
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
Én bárkire, aki nem Fidesz. És lehet jönni itt a 3-5%-os viccpártokkal, hogy semmit nem érnek, de a fidesz is az volt, tehát nem zárja ki, hogy a mostaniakból is lesz kormányzó párt.
2018. szept. 25. 17:32
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

Arra befizetek, amikor a MKKP fogja kormányozni az országot! ... sohanapján!:D:D:D

2018. szept. 25. 17:40
 17/31 anonim ***** válasza:
37%
mondták már ezt a fideszre is... nem mellesleg a KDNP hány szavazatot kapott, hogy ott van? Ja semmit... mert olyan párt már nincs is, mégis a fidesszel van egy alomba, akkor hogy is van ez ;)
2018. szept. 25. 17:43
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

15-ös, az egy percig ne zavarjon, hogy a 3-5%-os pártok nem azért kicsik, mert még nem értek be, hanem azért, mert már lejáratták magukat így, vagy úgy, akár kormányon is.

Ha mind eltűnne a süllyesztőben, akkor lehetne reménye egy normális ellenzéki pártnak.

2018. szept. 25. 17:44
 19/31 anonim ***** válasza:
51%
Azt ugyan mivel járatták le magukat, amikor még több, mint a fele kormányon se volt? :D Xar a programjuk? Lehet. De legalább van. A fidesznek mi van? Semmi :D Migráns témán kívül. A fideszre nem másért szavaznak az emberek, mert megszokták. Ennyi. Nem azért mert mindenki húúú de elégedett vele. Nyomatják a migránsellenességet és ennyi elég is nekik.
2018. szept. 25. 17:47
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

A KDNP-re külön nem lehetett szavazni, mert eleve pártszövetségben indult a szavazáson. Tehát nem mondhatod, hogy nincs, mert van. Aki a Fideszre szavazott, az a KDNP-re is szavazott és fordítva, mert ez a koalíció évek óta működik.

Talán az ellenzéknek is kellene próbálkoznia hasonlóval! ... ja, ők még saját pártjukon belül is verekszenek, meg fúrják egymást! Bocs, akkor nem szóltam!

2018. szept. 25. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!