A legutóbbi országgyűlési választásokon melyik pártra szavaztál? Ha most hétvégén lennének ezek a választások, akkor melyikre szavaznál?
2-es!
Ebben a kategóriában mindig pártszimpátia alapján pontoztak és nem ész érv alapján..Egyébként senkire és valószínűleg vagy az LMP-re vagy a Jobbikra szavaznék de egyikre se teljes bizalommal..
Mindenkit felpontoztam, aki normálisan válaszolt.
Egyébként én a Kormányváltásra ( Összefogás ) szavaztam, és ha most lenne a választás akkor is rájuk szavaznék.
Nem voltam szavazni, mert a Fidesz lejáratta magát a szememben, az MSZP és a belőle fakadó vadhajtások nem érdekeltek, a Jobbikban pedig csalódtam a 2010-es választások óta. Maradt az LMP, de mindenhol azt olvastam, hogy az SZDSZ utódpártja.... De ha Schiffer előbb beszélt volna Kálmán Olgával tuti, hogy rájuk szavaztam volna.
Ezzel pedig meg is válaszoltam a kérdés második felét; most is az LMP-re szavaznék.
Eredetileg amúgy a Magyar Hajnalra akartam, de ott szerencsére viszonylag hamar kiderültek a turpisságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!