Mindenféle program nélkül, migránsijjesztéssel nyert még valami párt a világon hatalmat, hogy el tudjon lopni a kiscsaládnak mindent?
Migránstéma nélkül is simán nyert a Fidesz 2010-ben és 2014-ben is, nyert volna simán 2018-ban is, ez csak hab a tortrán.
Ez a "kiscsaládnak mindent elop" meg olyan óvódás szint, próbáljatok már kicsit komolyabban vehetők lenni.
1. Vissza kéne menni az iskolába és megtanulni helyesen írni.
2. Migránsokkal való ijesztgetés ide vagy oda, én biztos, hogy nem szeretnék sem afrikai négerekkel, sem arabokkal reggelente együtt utazgatni a buszon, vagy kerülgetni őket egy szűkebb utcában. Rohadtul nem fognak beilleszkedni és ezt még a hülye is látja, csak te nem.
"Rohadtul nem fognak beilleszkedni és ezt még a hülye is látja, csak te nem."
Mondjuk nem tudom, hogy várhatod el valakitől, hogy beilleszkedjen, amikor te előre kijelented, hogy nem fogsz vele egy buszon utazni.
"Migránstéma nélkül is simán nyert a Fidesz 2010-ben "
Én nem tudom ki Írt a fideszről? Én biztos nem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!