Orbán mint az unió egyik vezére?
A minap hallottan tv.ben h.Viktornak már nem elég a magyar " trón",Európa trónjára pályázik.Jövőre az EU.ban is beveti a kampányban a migráncs dumát és még az is lehet h.bejön neki.
Egyszerűen nem hiszem el h.Európa idáig sülyedjen!?
Neked új a gyk-n a cenzúra?
Én meg, ezt nem hiszem el. Hogy valaki, hogyan sűlyedhet odáig, hogy leír ilyet. Na meg az a sok vagány vicces, hozzászólás. Hááát, valami parááádéééés...tapsika,tapsika
"Egyszerűen nem hiszem el h.Európa idáig sülyedjen!?"
Lux morulus-nak:
A moderálás nem új, mint ahogy az esetleg túlzottan érzékeny moderáció sem. Viszont a kormánypártra "húzó" cenzúra igen! Tudod mi a különbség a "moderáció", és a "cenzúra" között? Nézd egy kicsit a "királyi adókat" és rájössz.
-". Hogy valaki, hogyan sűlyedhet odáig, hogy leír ilyet."
Értem. Tehát nem azért olvasod mások véleményét mert érdekel, hanem azért mert kiváló alkalom számodra a másik kritizálására. Mit akarsz kompenzálni?
Assz'em ezt hívják kisebségi komplexusnak.
-"Na meg az a sok vagány vicces, hozzászólás"
Kezdjük ott, hogy honnan tudhatnád hogy nekem mik voltak eddig a hozzászólásaim? Sehonnan.
Ha tudhatnád is, akkor nem írtál volna ilyen hülyeséget. Nagyon elnézted a "házszámot"!
-"Egyszerűen nem hiszem el h.Európa idáig sülyedjen!?"
"Barátom"! Egyenlőre az "Európa", véleménye egyezik az enyémmel a tolvaj ci.ót illetően, tehát nem értem hogy miről beszélsz?
Nem az EU süllyedt, hanem a Magyar kormány! Az épeszű, tisztességes emberek nem mozdultak el, a kormány süllyed hozzájuk képest! A tisztesség ismérvei változatlanok.
Te most, engem karmolászol?
Kapni fogsz választ, mert a privimbe is bepofátlankodtál. Ma van sokkal fontosabb dolgom.
14
Ok. Most úgy gondolom, hogy jót tett az, hogy nem azonnal tudtam válaszolni.
Az írás mondanivalója ugyan úgy, az egyet nem értés lesz, csak ennek közlése lesz más. Kevésbé szarkasztikus, valamint köznapibb lesz a verbális retorikám.
Nem szándékozom piszkálni téged,... de most komolyan.
"Viszont a kormánypártra "húzó" cenzúra igen!"
Nem egy moderátor végzi ezt a feladatot. Észrevételem szerint, a politikában elég toleránsak. Többször moderáltak már - most azt inkább hagyjuk, hogy igazságosan, vagy sem- így tudom, hogy van, aki a humorral keveredő szarkasztikus írásokat sem érti. Nincs mit tenni ők a delete gomb urai. Olyan ez mint a karma. Kezded újra.
"Tudod mi a különbség a "moderáció", és a "cenzúra" között? "
Biztosíthatlak róla, hogy tudom, de akkor engedd meg kérlek, hogy visszakérdezzek!
Tudod, hogy mi a demokrácia, és az anarchia közti különbség? Mert legtöbbször, csak annyit hallottam erről, " hogy jogom van "," meg mindent szabad". Hát ez nem igaz.
"Nézd egy kicsit a "királyi adókat" és rájössz."
Szoktam nézni. És ha szabad megjegyeznem, inkább egy olyan adót nézek, ami Pulitzer-díjas hírműsort gyártott, mint egy olyat, amit külföldi befektető működtet.( Magyarázzam, hogy miért?)
Egy cél érdekében létrehozott kereskedelmi csatornát, ami- bocs de véleményem szerint- hulladék. ( Ne menjünk bele abba, hogy mennyit segít, mert ezt is félremagyarázzák sokszor. Egyezzünk meg annyiban, hogy van néha ezeknek is valami haszna. )
Nem tudom azt mondani, hogy sokat nézek politikai jellegű műsort, sem az egyik, sem a másik végről.
Felnőtt nagyfiú vagyok már, akinek nem kell segítség ahhoz, hogy eldöntse mi a jó neki, a családjának, az országának, nemzetének. Aki nem jutott még el odáig, hogy ezeket tartsa " ab ovo" preferenciának, azzal én csak kevés hajlandósággal, vagy egyáltalán nem akarok beszélgetni. Aki meg eljutott eddig, azzal meg nem kell, mert beszéd nélkül is rendben vagyunk.
"Értem."
Nem. Nem érted. A közelében sem vagy, az értésnek...lánglelkű fiatal barátom. Majd megtanulod ezt is, ha eljön az ideje. Úgy látszik, ez kikerülhetetlen.
"Tehát nem azért olvasod mások véleményét mert érdekel,"
Itt, nagyon ritkán olvasok végig, egy komment sorozatot. (gyors olvasás- szerűséggel inkább. Persze ami érdekel, azt átrágom)
Ha ebből arra következtetsz, hogy nem érdekel a mások véleménye, akkor a fele igazságot már meg is találtad, ám ez mit sem ér a másik fele nélkül. (javaslom, hogy esetleges válaszodban, ne kapaszkodj ebbe)
Az igazság egy részletéből, csak nagyon nagy hibalehetősséggel lesz, teljes igazság. (Ezzel van tele minden. A féligazságokkal. Ez a mindent vivő "adu ász". Az irányítás alapfeltétele. )Ezért, mielőtt valamit is gondolnál meg kell tudnod a másik felét is...rád bízom ennek megkeresését.
"hanem azért mert kiváló alkalom számodra a másik kritizálására."
A kritika, semmire sem jó. Ezért, nem is célom, és teljesen hidegen hagy.
Azt rád bíznám,(ezt is) hogy kitaláld mi a célom. Hátha gondolkodni is hajlandó vagy, nem csak elfogadni.
Egyébként, az alkalmat soha nem én keresem/adom. Mindig, mások teszik ki magukat, a butaságukkal ennek.
"Mit akarsz kompenzálni?"
Itt elvesztettem a fonalat. Kéne valamit? Nem tudok róla. Ez nem a kompenzációról szól. Vissza az "értem" részhez.
Assz'em ezt hívják kisebségi komplexusnak"
Én meg "assz'em" nem ezt hívják, kisebbségi komplexusnak!
Fogalom zavarban vagy, "assz'em"
Tökéletes példája annak, amit írtam. Fele igazság, részinformációk ismerete, egyenlő téves következtetés, látásmód.
"Kezdjük ott, hogy honnan tudhatnád hogy nekem mik voltak eddig a hozzászólásaim? Sehonnan."
pl. a 10,12,14 meg a tízes előtt egy törölt. (balra föl néz és fütyül)
Egy ideje elkezdtem mondogatni már itt a gyk-n, hogy nem szeretek beszélgetni olyanokkal, akik név nélkül írogatnak. Gyávák, vagy jellemtelenek.
(Igen ezek után mindig azzal jönnek, hogy ha azt hiszem, hogy ennek jelentősége van, meg ilyen-olyan vagyok...stb. Igen! Azt hiszem, hogy van jelentősége a vélemény viselésének, még egy "anonim" oldalon is. Pont!)
Mostanság már visszaolvastam, pár kommentben, hogy szemére vetik másoknak, a név hiányát.
Csak így tovább! Kampány a "kibicnek semmi sem drága" jelmondattal.
"Ha tudhatnád is, akkor nem írtál volna ilyen hülyeséget. Nagyon elnézted a "házszámot"!"
Azt, hogy tudom, már eldőlt egy kicsit föntebb. :))
Ezek szerint nem néztem el a házszámot, csak te vagy hajléktalan.
-""Barátom"! -
Naaa..most mééér vagy "utiii..!?"
"Egyenlőre az "Európa", véleménye egyezik az enyémmel"
Nnna! Megérkeztünk! Ez vagy te! Meg a megalomán éned.
Ez, meg a félkész termékek fogyasztása miatti tudatlanság, veszélyes keverék ám.
A megfogalmazásodban úgy hangzik, hogy Európa igazodik hozzád! Hát mi a megalománia ha nem ez? Elmagyarázzam (!?), hogy mi a különbség a között, hogy magadat, vagy európát teszed előre a mondatban?
Eszében sincs,(!) Európának, osztani a te véleményedet "barátom". Kire gondolsz te Európa alatt "barátom". Az EP-re, az EB-ra, vagy az ET-ra. Vagy esetleg más szervezetre?
Mert szeretnélek felvilágosítani arról, hogy ezek nem Európa!
Európát -mint közösséget, és ezzel együtt minden emberi közösséget- az emberek alkotják, nem az emberek által létrehozott szervezetek.
Majd ha ezt megérted, visszajöhetsz beszélgetni, addig meg maradj anonim, és irány a könyvtár. "Barátom"!
( Ne gyere azzal, hogy az emberek által megválasztott képviselők ülnek ott. Gondold előbb végig. Bár nem bízom abban, hogy ez menni fog neked.)
"a tolvaj ci.ót illetően,"
Ha csak egy nagyon picit is utána néztél volna, most igen kus@ban ülnél. De nem tetted, csak a szajkózol, mint valami birkacsorda tagja.
"tehát nem értem hogy miről beszélsz?"
Igen ezt tudom! Fogalmad sincs, sem erről, sem a világról.
"Nem az EU süllyedt, hanem a Magyar kormány! Az épeszű, tisztességes emberek nem mozdultak el, a kormány süllyed hozzájuk képest!"
Te mentális csomborasszó,... te az erkölcs, és lelki tisztaság monolitja,... lerombolhatatlan köbérce,... támadást visszaverő, óvó szirtekkel tarkított hegyláncolat, mely magányos megalománijában, önnön dicsfényében leledző torzójává meredt az igazságnak.
Vessenek meg érte, de én, ezt a baromságot már nem akarom kibogozni/megválaszolni.
"A tisztesség ismérvei változatlanok."
A fentiek után azt kéne gondolnom, hogy ehhez értesz?
Ahogy ebben a kérdésben semmihez és semmiről, így a tisztesség ismérveihez sincs, semmi érdemleges közöd.
Nem akarok veled hosszabb kommunikációba belemenni, mert nem látom értelmét. Elolvasom ha válaszolsz, és ha nem gunyoroskodsz, vagy szállsz el nagyon, nem fogok válaszolni.
Udvardi Péter2:Lux morulus 1:0
Magyarázat:Letiltott.
Ideje volt. :)
He-he.
Ezt már priviben elmomdtam,- több írást váltottunk- hogy így lesz. Azt is, jeleztem a végén, hogy így fogja értékelni a megalomán egód. :)
Annyra kiszámíthatóan szánalmas vagy, hogy az már unalmas volt nekem. Azt is elmondtam, hogy a privit, értelmes eszmecserére tartom fenn, nem az általad végzett nyomulásra.
Mégis mire számítottál. Elmondtam, hogy letiltalak. Ennyi.
Én ezen simán túllépek, bár te hangoztattad végig, hogy mennyire sz©arsz a véleményemre, meg nekem fontos, hogy mit gondolnak rólam, és mégis ide tolakodsz egy 1:0 bejegyzéssel. He-he. Kész.
Ha ettől visszaáll, a sértett önérzeted alapállapotba, tanítok neked egy kis konfliktus kezelést. Ingyen adom, mert ingyen kaptam.
Figyelj!
Igazad van.
Ha ezek után sem sikerült az egódnak megnyugodni, akkor további jó számolgatást kívánok neked.
Írhatsz nyugodtan, bármit, nem fogok válaszolni.
a Vicctor mint az EU vezére?
ettől mentse meg az EU-t az ég!!!
ám ne aggódj, kérdező, az Európa Parlamentben nem fogják hagyni hogy egy ilyen önjelölt, országpusztító zsebdiktátor kerüljön hatalomra, vagy egyáltalán bármiféle döntési pozícióba
hala az egnek, Brusszelben ertelmesebb emberek ulnek, semhogy ezt a felcsuti csungohasu torpet ruhatarosnal nagyobb felelosseggel bizzak meg
sajna Brusszellel kicsit nehezebb megetetni, hogy Mutyiorszag milyen jol teljesit, oket a tenyek erdeklik, nem az ostoba kormanynyaloncok hordoszonoklatai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!