Milyen lenne egy olyan politikai rendszer ami számodra megfelelő?
Csak azért érdekelne mert ebben a topikban mást sem látok csak azt h mi miért nem jó.
Bárki írhat bármit én nem pontozok le senkit.
Lehet Genderszak v Halálbüntetés...
Én DK szimpatizáns vagyok.
De itt különös módon sok a fudeszes.
Liberális gazdaság politika
Nagyon szigorú törvények, büntetések
Teperő
Ez csak az utóbbi időben van így. Régen nem voltak ilyen sokan.
Demokratikus, de azért ne TÚL demokratikus, a külföldiek (külföldön élők), és azok akik egy vasat nem tettek be a közösbe(főleg a segélyen élősködök) ne kapjanak szavazati jogot.
Az állam zsebe legyen "üvegből" azaz ne lehessen ilyen-olyan titkosítással eltitkolni, hogy mire megy a pénz, és ez bárki által egy méltányos díj ellenében lekérdezhetőek legyenek ezek az infók(csak azért díj ellenében, hogy az unatkozókat, és a trollokat legalább a pénz vissza tartsa a fölösleges információ igényléstől).
Az közmédia pedig legyen pártatlan, és tájékoztasson sok oldalúan, és legalább a parlamentbe lévő pártoknak, ha azok élnek ezzel, kötelező legyen napi szinten műsoridőt adni ne csak 4 évente 2 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!