Most, hogy bebizonyosodott hogy a Fidesz külpolitikája egy vicc, miért nem kampányolnak rá az ellenzékiek?
Orbán Viktor egy bohóc akit kiröhögtek a saját szövetségesei is.
Én nem tartom jónak hogy egy tökéletlen béna bohóc vezesse az országot.
" Hát az van, hogy sehol a hiteles ellenzék április óta. Legalábbis számomra."
Mert aztán a kormány baromi hiteles :D Meg is látszott ez a szavazáson, még az Európai Néppárt is ellenük szavazott, azért ez eléggé rombolja a hitelességet :D
"A Fidesznek viszont volt rá pénze és látható hogy mi van"
Igen, ezért is néznek a körmükre, na vajon honnan is van az a sok milliárd a korrupcióra, haveroknak, stadionokra, kisvasútra, Mészároséknak, Tiborczéknak... csak nem az EU-pénzekből? ÁÁÁ, dehogy, tisztességes munkából.
"Mert aztán a kormány baromi hiteles"
Attól, hogy valaki (többek közt én is) úgy gondolja, hogy az ellenzék megszűnz hitelesnek lenni, az még nem biztos, hogy úgy gondolja, hogy a kormány az. Én szívesen meghagynám az "aki nem velünk, az ellenünk" elvet Orbánnak. De ahogy látom, Orbán ellenzéke a hitelességen kívül agyi kapacitását is elvesztette.
Ja:
"az még nem biztos, hogy úgy gondolja, hogy a kormány az"
Lehet, hogy te nem, de szerencsére Európában most kiderült, hogy a többség nem gondolja őket hitelesnek. Hála istennek.
Nem most bizonyosodott be. Vannak, akik ezt régtől tudják.
Nem lehetne felmosni a padlót. Előbb utána kéne nézni, hogy is megy ez, mielőtt javaslatokat teszünk. És még egy apró, ám alapvető igazság. Nincs az a tökös párt, amely képes hatalmat átvenni. Nem a Fideszét, senkiét. Ahhoz olyan párt kell, amelynek hisznek. Hazugságtengerben ez nem olyan könnyű, mint képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!