Szerintetek a Kétfarkú Kutyapárt lebontaná a kerítést?
Figyelt kérdés
Szerintem igen!De véleményeket várok!
2018. szept. 21. 14:31
1/10 A kérdező kommentje:
Leszögezném nem vagyok Fideszes nem támogatom a kormányt!DE ez a kerítés kétszínű a kormány részéről!A fidesz a szegény migránsokat nem enegedi be a gazdag migránsokat beengedi! végül is ha úgy vesszük a Fidesz a Soros tervet végrehajtotta ugyanis befogadott 1300 migránst!Na de erre a pártra nem régen kaptam rá és nincs róla semmi konkrétum!úgy hogy várom a válaszokat!
2018. szept. 21. 14:34
2/10 Bétó apó válasza:
Szerintem kifestenék pirosra, kékre, sárgára, ahogy a feltöredezett járdát...
2018. szept. 21. 14:42
3/10 anonim válasza:
"befogadott 1300 migránst"
a hivatalosan benyújtott menedék kérem, és az illegálisan átlépő határsértő migrik között tudsz különbséget tenni?
Kétfarkú Kutyapárt, a saját farkát se találná meg, pedig kettő is van nekik. Komolytalan idióta csürhe.
2018. szept. 21. 15:06
4/10 anonim válasza:
Le de csak hogy a helyére gyorsan növő széles óriássövényt ültethessenek. Az óriássövényen nem tudnának belátni a migránsok akik így nem látnák a nagy gazdagságot és jólétet és nem vágynának ide. Az óiássövényt karban kellene tartani ezért sok kertészre lenne szükség. Ez megoldana egy másik problémát is: a hazánkat nagyban sújtó kertész munkanélküliséget.
2018. szept. 21. 15:34
5/10 anonim válasza:
Hogy lehet egy Sas kabaré színvonalú társulatot bármilyen szempontból politikai tényezőnek venni?
Ezt már a választáskor sem értettem.
Milyen apropóból öltözött fel valaki, ment el a szavazóhelyiségbe, hogy ott elpazarolja a szavazatát?
Ezalatt inkább ültetett volna valahol egy fát, vagy dugta volna az asszonyt, annak több értelme lett volna.
Komolytalan emberek, komolytalan kérdések!
2018. szept. 21. 16:00
6/10 Alex Fly válasza:
Dehogy bontaná el! Építene még egyet párhuzamosan 2-3 méterre és lenne egy szép nagy kutyafuttató...
2018. szept. 21. 19:55
7/10 Celtix válasza:
Erre az egesz Europat vedo hatalmas keritesre gondolsz ?
Oszinten, az MKKP legkevesbe a keritessel foglalkozik. Az a dolga, hogy felelos _polgarokat_ neveljen, olyan embereket, akik nem suppednek a tunyasag mocsaraba, nem mindig mastol varjak a megoldast, hanem igenis kepesek onmaguk onalloan cselekedni.
2018. szept. 22. 09:05
8/10 Celtix válasza:
BTW, tudtommal mar 20e felett van a "letelepedesi kotvennyel" bejovok szama. Akiknek par ev mulva term. kozpenzbol fizetjuk vissza....
#5: Amit a parlamentben és a nyilatkozatokban és a kampányokban a Fidesz művel és sokszor a többi párt is na az a Sas kabaré (tökéletesen illik rájuk). Egyszerűen nem lehet egyik pártot se komolyan venni. Az MKKP inkább stand up comedy akik fordítva működnek a többi párthoz képest: viccpárt akik komoly mindennapi kérdéseket feszegetnek néha már nem is humorba oltva.
2018. szept. 22. 09:19
10/10 anonim válasza:
Nem a kritizálás a művészet, azt a hülye is tudja!
Jobban csinálni és erre hiteles programot, megfelelő alternatívát mutatni az embereknek, na ez a nem mindegy és ez nem megy az ellenzéknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!