Lázár János egy zseni?
Hogy ne lenne már Zseni?
Más országban léteznek cigarettáért felelős miniszterek? :D
Nagy ugye!
Nem csípem Lázárt sem, de a Kormányinfók alapján azért látszott, hogy a többi fideszeshez képest klasszisokkal komolyabb felkészültségű ember volt.
Tipikusan a kellemetlen újságírói kérdések sem az ő döntési körébe tartozó ügyeket érintették. Ilyenkor a maga mosolygós cinikus stílusában megmondta frankón, hogy ezt a kérdést kinek kellene feltenni, simán rámutatott így a főnökére (Orbánra) is gyakran.
Nem leszek népszerű, de bizonyos értelemben egyetértek.
Mindig is okos embernek tartottam Lázárt, emellett ravasz is amitől még veszélyesebb. Kétségkívül kifejezetten tehetséges politikus, bár tőlem rettentő távol áll a Fidesz de talán szerintem a legszimpatikusabb fideszes volt(bár ez lehet inkább a Fideszt minősíti).
Persze ezek semmi alól sem mentik fel, és ne így legyen, de szerintem bőven kell még vele számolni a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!