Lázár János mint dohányzásügyi miniszterelnöki biztos?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Illetve hol tudok jelentkezni én is dohányzásügyi miniszterelnöki biztosnak csak én a dohányzók védelmében?:D2018. aug. 22. 20:33
1/8 anonim válasza:
Ők is védik a dohányzást. Gondolod, lemondanának a nagy jövedéki adóról??
2/8 anonim válasza:
Ebben a kormányzatban nem fogsz ilyen pozíciót megszerezni, mert a nemdohányzók védelmében tesznek lépéseket és nem a dohányosok érdekében.
3/8 anonim válasza:
Mi van? Már megint fikázzátok?
Eddig miniszterelnöknek akartátok!:D:D:D
4/8 anonim válasza:
Egyik fontos megbizatás a másik után! Lázár most biztos örül. Kitaláltak neki egy biztosságot, amitől fontosnak érezheti magát.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez a Rogán Tóni ötlete volt. A szemétszedésügyi miniszterelnöki biztos ötletét Orbán még visszadobta, de dohányzásügyi ellen már nem tudott mit tenni. Végül is tenni kell az egészségügyért. Én mondjuk típzparancsolatügyi miniszterelnöki biztosnak neveztem volna ki.
6/8 anonim válasza:
Mivel mindenki ukrán cigit szív, így minek?
Egyébként aki iszik és cigizik kitüntetés kéne nekik adni, mert ők magyarország megmentői az irdatlan jövedéki adó végett.
A többi söpredék meg nyűglőjön otthon.
7/8 Alex Fly válasza:
Miért, mi van abban? Holnaptól pedig Rasit szardobálásügyi miniszterelnöki biztosnak fogják kinevezni...
8/8 anonim válasza:
Szerintem indokolt. És Lázár János tökéletesen fogja végezni feladatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!