Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó pár év múlva a történelemkö...

Jó pár év múlva a történelemkönyvekben, hogy fog szereplni Gyurcsány Ferkó?

Figyelt kérdés

Mint az ország milye,hogy titulálják majd Gyurcsányt?

Vajh',hogy fogják tálalni az öszödi beszédet és ennek következményeit?

2010. jún. 22. 20:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Az attól függ ki lesz hatalmon.
2010. jún. 22. 20:40
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
remélem sehogy...
2010. jún. 22. 20:59
 13/29 anonim ***** válasza:
21%
nem az a kérdés, hogy néhány év múlva, hanem mondjuk 50 év múlva, amikor már nem sokan élnek a mostaniak közül. sztem ugyanúgy folytatják a történelem hamisítást amit már az első világháborúnál megkezdtek.
2010. jún. 22. 21:37
 14/29 A kérdező kommentje:
Pedig megérdemelné Gyurcsány,hogy úgy irjanak róla mint egy utolsó senkiháziról,aki tönkretett egy országot,és válságot,munkanléküliséget,szegénységet idézett elő a kormányzásával!
2010. jún. 22. 22:32
 15/29 anonim ***** válasza:
42%
Gyurcsány idézte elő a válságot? :D:D Ezen jót röhögtem kérdező. Micsoda nagy világhatalom lett ez a mi kis országunk :)
2010. jún. 23. 04:34
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

Ez attól függ, hogy ki írja a történelemkönyveket.

Ahogy elnézem a parlamenti üléseket, hallgatom az előterjesztett törvénymódosításokat, egyre világosabb, hogy a fidesz nem 4 évre tervez. Alkotmányt módosít, bebetonozza magát a 2/3-os többséggel, de ennek a 2/3-nak azért örülök, mert bármilyen hibát fognak elkövetni, nem foghatják senkire. Az általuk módosított tankönyvekben Gyurcsány Ferenc+az mszp lesz Magyarország népirtója, tönkretevője.

2010. jún. 23. 08:30
 17/29 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy Magyarország saját kis válságát igen...,és ehez jött még a világválság ami a mélybe taszitotta az országot!
2010. jún. 23. 09:46
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 08:30

Fercsike is be akarta betonozni magát, csak ő ehhez is hülye volt.

2010. jún. 23. 13:01
 19/29 anonim ***** válasza:

"Úgy értettem,hogy Magyarország saját kis válságát igen...,és ehez jött még a világválság ami a mélybe taszitotta az országot!"

Ha most ezt komolyan gondolod, akkor hihetetlenül jó volt a fidesz meg a jobbik propagandája.

Tény, hogy sz@rban vagyunk, de erről inkább az szdsz és a fidesz tehet, akik nem hagyták kormányozni a szocikat.

Ne érts félre, eszembe nem jutna az mszp-re szavazni.

2010. jún. 23. 17:44
 20/29 A kérdező kommentje:

"Tény, hogy sz@rban vagyunk, de erről inkább az szdsz és a fidesz tehet, akik nem hagyták kormányozni a szocikat."

Hihihi,hát most jót röhögtem:D Erre inkább nem is kommentelek semmit:D

2010. jún. 23. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!