Magyarországon "ciki" kitenni a magyar zászlót egy házra, ezzel felvállalva a nemzetiséget?
Figyelt kérdés
A minap elhaladtunk egy ház előtt ahol kint volt a magyar lobogó, többen ilyen gúnyos hangnemben megjegyezték, egyszerűen lefordítva: ez gáz dolognak számít.
Az USA-ban pl nagyon sok házon kint van a zászló, ezzel mutatva hogy büszkék a nemzetiségükre.
Nálunk ez cikinek számít?
2018. szept. 14. 20:29
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, a mi településünkön az állami intézmények épületein van magyar zászló kitűzve. Pár éve ide telepítettek nevelőotthonokat, amiket családi házakból alakítottak ki. Azokon a házakon lehetett csak nemzeti zászlókat látni egyedül. Ha más házon is látnék, rögtön arra gondolnék, hogy abból a házból is gyermekotthont csináltak.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem, mi nemzeti ünnepekkor ki szoktuk tenni. Jó látni amikor más is így tesz.
13/16 anonim válasza:
"USA kicsit más, ott nem hallasz olyanokat, hogy nem vagy amerikai, mert te nem az én általam kedvelt pártra szavaztál,"
Hát ennek cáfolatára elég egy amerikai politikai eseményről szóló YouTube videó kommentszekciójára rápillantani...
15/16 anonim válasza:
A gond ott kezdődik, hogy ezeknek nagy része divatból teszi, a zászló kinn van, meg a kocsi hátulján a nagy-mo matrica, de ha megkérdeznéd mikor volt az államalapítás vagy épp csak bármi hasonló kérdést azt sem tudná hirtelen mi van a lába között.
16/16 anonim válasza:
Az ilyen emberek mindig valamilyen kisebbségi érzésüket leplezik az ilyesmivel.
Gondolom a kedvenc politikus is kint van a nappaliban a falon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!