1/11 anonim válasza:
sok ertelmet nem latom... magasrol tesznek ezek arra hogy mi Magyarorszagon mit akarunk.
2/11 anonim válasza:
Talán nem is rossz ötlet... De ennek az egész cirkusznak nagyobb a füstje, mint a lángja, szóval nem biztos, hogy érdemes egyáltalán...
3/11 anonim válasza:
Lesz helyette egy igazi magyar nemzeti konzultáció, ahol minden utcasarok bebizonyítja majd, hogy nekünk ne mondják már meg mi érvényes és mi nem!
4/11 anonim válasza:
Márciusban elég az úgyis az áprilisi EU parlamenti választások előtt van az
5/11 anonim válasza:
Ezt a békemenetet sosem értettem, micsoda, mi értelme, pedig utánanéztem, de akkor se. Szóval tőlem lehet, mászkálhatnak, ha nincs más dolguk, nem érdekel, én tudok tőlük közlekedni itt falun.
6/11 Attila1945 válasza:
Remek ötlet, ha árpi lennék, már szervezném is.
7/11 tgt válasza:
3-as: Az a lényeg, hogy jó kérdéseket tegyenek fel a konzultáción. Olyanokat, amikre az egyetlen helyes válasz mindig a Fidesz válasza.
8/11 anonim válasza:
Most úgy őszintén egy Bencsik, vagy egy Bayer milyen leszopómunkához jutna, ha nem békemenetezgetnének? Én teleszarnám mindkettő száját és kitakarítanám a földmunkára dolgozni őket:)
9/11 anonim válasza:
Persze hogy lesz! III/III-as nyuggerkommando nem hagyja magat!
10/11 anonim válasza:
A bérszopóknak kell a felület, ugyanezek voltak Horn Gyula spanjai is. A "bérszopó" az a saját semmittevését és hitványságát próbálja adóforintokra váltani, mert annyira görényen lusta féreg, és annyira semmihez nem értő állatfaj, hogy ez van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!