Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az iskolákban, oktatási...

Az iskolákban, oktatási intézményekben miért olyan agyonszabályozott az étkezés?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, nem az államnak a dolga ebbe beleszólni.

Sokkal egyszerűbb lenne, ha kiírnának pályázatokat, amikre éttermek pályázhatnának.Nyilván nem a McDonald's vagy a Burger King, hanem "normál" éttermek.

Én például mindennap menüt eszem, ahova járok van A,B,C,D,E menü ezek közül lehet választani.

Az érzékenyebb szervezetű emberekre is gondoltak, ugyanis mindig van glutén és laktózmentes is.

A diákok előre 1 hétre kiválasztanák,hogy mit szeretnének enni és az lenne megrendelve.

Én is voltam menzás, már akkor elkezdték az agyonszabályozást, ma meg még rosszabb a helyzet.Miért ne lehetne néha hamburger vagy kebab ebédre?

2018. szept. 13. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pistike, kapcsold ki a gyakorit, és a krumplistésztát!
2018. szept. 14. 07:56
 12/12 anonim ***** válasza:

"Jelenleg egy iskolai ebéd általánosban 335Ft, a középiskolában 365Ft. Keress olyan éttermet, szolgáltatót, amelyik ennyi pénzből jobbat, változatosabbat és egészségesebbet tud kínálni!"

Ennyiért én is adok 3dl delikátos vizet betűtésztával, és egy evőkanál pörkölt húst egy marék tarhonyával, nem beszélve a hamis gulyás-káposztáskocka kombóról és a lebbencsleves-grízestészta együttesről ahol a lekvár viszkozitása minimálisra van csökkentve a vízzel való hígítástól.

Felelősségteljes szocializálódott szülőket feltételezve, rak a gyereknek péksüteményt vagy szenyát. Ha hazajött meg tud enni főtt kaját. Mi nagy adagokat főzünk. Tégelyekbe feliratozva le van fagyasztva, pörkölt, húsleves, toroskáposzta, töltöttkáposzta stb. Elővesz egyet amit akar, megmelegítiés elfogyasztja ha nincs éppen frissen főzve, mert nincs otthon senki. Ne az a néhány adófizető etesse már mindenki gyerekét is....

2018. szept. 14. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!