Katonaságnál étkezés?
Így van, azt eszed, amit adnak.
Van reggeli, ez többnyire kenyér, zsemle, vaj, felvágott, löncshús, mexikói köret stb., és "páncélozott tea" vagy kóla, de mi kaptunk időnként csokoládét is.
Ebéd mindig 2 fogásos, ehhez is jár "páncélozott tea", vagy kóla. Van "A" menü meg "B" menü. Ha terepen vagytok, akkor csak egyféle kaja van, de tábori konyhában kihozzák utánatok.
Vacsorát csak akkor kaptam, ha szolgálatba be voltam osztva, ehelyett havi kajapénzt kapott mindenki, és oldja meg ebből, ahogy tudja.
Aha. Hat ez eleg szomoru hogy ilyen moslekokat adnak a katonaknak.
Tapanyagertekuk nagy 0.
Az izmoknak szüksége van fehérjebevitelre, nem csak edzésre. Különben szép lassan el kezdenek leépülni.
És ezekben a katonai kajákban javarészt csak szar fehér lisztes, csupa rossz minőségű szénhidrátforrás van.
Minden tiszteltem a katonáké ezzel nem beszélek ellenük, és nyilván aki odamegy nem azért megy hogy jól kajáljon. Én nem vagyok oda való akkor, fontosabbak az izmaim. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!