Mondana valaki személyes példát ami kimondottan őt magát érintette és úgy érzi bizonyítja, hogy Magyarorzszágon sérül a jogállamiság?
"Ellenzéki médiát hiányolod? Érdekes...írd csak be szépen a google keresőbe azt hogy Orbán Viktor... jééé az első 10 találatból 9 ellenzéki oldlara irányít ahol éppen agybafőbe ócsárolják a miniszterelnököt"
Szerinted, hol van itt "google kereső" az orbán szavazótáborában? Van ahol az áram is ki van már kötve 5 éve. Ő nem az internetet tartja potenciális veszélynek, hanem a segghülye bugrisok számára elérhető ingyenes közszolgálati adókat, rádiókat, és a nyomtatott sajtót.
Szerintem ez belefér.
Engem érint az, hogy a médiában milyen tiltások, fenyegetések, megfélemlítések, hazugságok és ellehetetlenítések vannak főként (!!!) azok felé, akik nyíltan nem egyoldalúan próbálnak meg információt áramoltatni.
Ez érint engem, mert még a végén (túlzással élve) csak olyan szennyoldalak maradnak, mint az Origo, PestiSrácok és társaik.
A Fidesz elég nagy médiaellenszélben nyert 1998-ban is és 2010-ben is, tessék utánacsinálni...
A balodali kormnáyfő pedig megmodta: akinek tévé kell, vegyen magának. Tessék csak tessék.
Leírok két esetet, aztán majd eldöntöd, hogy szerinted ez belefér-e a jogállamiságba, vagy sem.
A saját esetem: volt egy vállalkozásom, amely sosem volt ugyan egy nagy cég, de arra elegendő volt, hogy a leadózott bevételek után egy igen jól kereső alkalmazott nettó jövedelem maradjon a zsebemben.
Egy konkrét eset kalcsán voltam olyan balga, hogy éles, ám jogos és kulturált kritikát fogalmaztam keg a kormánnyal szemben és ezt egy nyilvános facebook posztban közkinccsé tettem. A kálváriám jéhány napon belül el is indult. Megjelent nálam nagy erőkkel a nav és mindenféle koholt feltevésre hivatkozva, atomjaira szedték a vállalkozásomat, de még a magánszférámban is kotorásztak. Ez egy kettő éven át tartó, elég rendszeres, igen látványosan előadott vegzálás volt. Az ember pedig sajátságosan működik. Nem a tények érdeklik sok esetben, hanem a gondolatai, a feltevései. Sejtheted, a szomszédoktől elkezdve a fél utca mit gondolhatott rólam. A hír pedig gyorsan terjed. Summa summarum, a két évig tartó fokozott érdeklődés azzal zárult, hogy hazavágták a vállalkozásomat, mivel a partnereimet az érdekelte, amit gondoltak.
Az senkit nem érdekelt, hogy semmilyen szabálytalanságot nem találtak. Az egyik navos pedig egyszer azt kottyantotta el, hogy meggondolandó, mikor, mit és kinek mondunk...
A másik esetet az unokatestvérem mesélte, aki kettő várossal arrébb a helyi polgármesteri hivatalban dolgozik. Egy kormánykritikus megjegyzés elegendő volt ahhoz, hogy egy kollégájukat kirúgják. Ezt követően "felülről" kaptak szóbeli figyelmeztetést, miszerint vagy pozitív véleményt mondanak a kormányról, vagy arról is gondoskodni fognak, hovy az érintett családja se kapjon többé munkát az egész országban. Figyelik a facebook posztjaikat, az ismeretségi körüket.
Na, a Fidióta-nyalókák azóta se írtak érdemli cáfolatot, csak összeszorított fogakkal kvaanyázva nyomogatják a piros kezeket :DDD
Sajnos ez nekem is megy.
példának okáért, ha a hatalomnak nem tetsző dolgot adsz ki, cenzúrázzák, esetleg betiltják, téged pedig jól meghurcolnak, és szerencsésnek mondhatod magad, ha nem ítélnek el koncepciós perben...
egy jogállamban ilyesmi még elméleti szinten se fordulhat elő
innen látszik legjobban, hogy itt már rég nincs jogállam, kivéve a kormány csahosait és a nyaloncokat
lehet engem is lepontozni az agyatlan fideszdroidoknak, ennyit tudnak meg a nevüket, szánalmas bagázs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!