Akik annyira tudják, hogy Sorosnak mi a "terve" illetve miben "mesterkedik", azok személyes jó barátjai Soros Gyuribának, esetleg mentalisták/gondolatolvasók?
Soros nem olyan rég járt Brüsszelben, és maga mondta, hogy álláspontja szerint Európának kötelezettsége van (I believe it is Europe's obligation...) befogadni a bevándorlókat.
Minden rádió leadta, hallani lehetett Soros eredeti angol nyilatkozata elejét - idézett szavak - a magyar fordítását, a német rádióban is sokszor lejátszották.
Tehát nem kell mentalistának lenni, Soros maga fejtette ki, hogy melyek a tervei.
Ezzel nem is lenne gond, véleménye természetesen neki is lehet. De ő visszaél a pénzével és kapcsolataival, úgy keveri a szart.
Ha politizálni akar, nyíltan méresse meg magát, induljon egy párt színeiben, vagy magánemberként pályázzon egy pozícióra, mint Trump tette, de nem, ő alattomosan, a háttérből keveri a lapokat.
Ő egy amerikai spekuláns, amit tesz, az a közismert "a más .aszával veri a csalánt" tipikus esete.
Vigyen migránsokat az USA - ba.
"Vigyen migránsokat az USA - ba."
Ez vicces :D:D:D Te is csak károgsz, rinyálsz.
Az Egyesült Államokban 43millió migráns van :D
Sajnos nem érzik gáznak. Általában, az emberek egy jelentős része nem érzi, amikor behergelték valaki vagy valami ellen. Pedig ez folyik mind politikai, mind médiaszinten. Sok ember érzi úgy hogy utálnia kell valakit, mert azzal ő jobb embernek érzi magát mint az utált alany. Ezt tudja minden marketing- és médiaszakmeber. Erre épülnek a valóságshow-k, élő stúdióműsorok és sajnos mostanra már a politika is messzemenőleg kihasználja ezt a lapot. Hitler volt az egyik úttörője ennek. Azóta nagy divat lett az ellenségkép-eszköz mint népszerűséget teremtő eszköz.
Soros nak valóban van, volt terve. Bár elmondom, hogy nekem is. Neki valamivel többet ér a szava, de azért mindenki megnyugodhat hogy egyelőre az EU-ban Sorosnak nincs szavazati joga... ;) Ha vannak is hívei, az ő szavazatuk is csak egy szavazat.
Soros tervei amúgy nem is vágnak össze az EU-s jelenlegi irányzattal. NEM pártolja a kötelező betelepítést. Most hadd ne nézzem meg mégegyszer az aktuális Nemzeti Inzultációs lapot, mert megint hányni fogok, de ott még van egy pár olyan bődületes lódítás hogy az eszement...
Igen sajnos ennyire lehet embereket befolyásolni és az ellenségeskedést a fejükbe sulykolni. Remélem vége lesz egyszer. Nekem is van pár ilyen ismerősöm. Igyekszem velük türelmes lenni. Akkor sem fogom őket megutálni, sajnálom, Viki.
Akik annyira tudják, hogy Sorosnak nincs "terve" illetve semmiben "mesterkedik", azok személyes jó barátjai Soros Gyuribának, esetleg mentalisták/gondolatolvasók?
Szerinted ha politikai szervezetek százait pénzeli, azzal el akar érni valamit, vagy csak úgy véletlenszerűen adogatja a pénzét mindenféle szervezetnek?
Ha ez megnyugtat, és a migránshiszti előtt is tudtam ki soros, és már akkor is utáltam ezt a kedves filantróp bácsit. Ismertem milyen szervezeteket támogat, és azokat is utáltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!