Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon muszlimok nem...

Magyarországon muszlimok nem dolgozhatnak a közszférában?

Figyelt kérdés

Origo szerint, ami a kormány szócsövének tekinthető, probléma hogy egy kisváros önkormányzatánál muszlimok is dolgoznak. Magyarokról van szó akik az iszlám vallásra tértek át.

[link]

Ezek után szerintem nem csoda hogy az EU elmarasztalta a kormányt a demokrácia és emberjogok terén.

2018. szept. 13. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Remélem nem.
2018. szept. 13. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Kiéget, hogy tőlem elakarják várni mindenhol a diplomát (médiában dolgozok), ilyen újságírókat meg simán felvesznek az Origohoz is.

Tojok a cikk tartalmára, nem azon égtem ki, hanem a cikk megfogalmazásán, írási módján, stb. Még OKJs képzéseken is visszadobnák az ilyet egy óriási egyessel, ez meg az Origonál dolgozik úgy, hogy kb. csak tőmondatokban tud beszélni.

2018. szept. 13. 11:45
 3/7 Attila1945 ***** válasza:
100%

2-es,

Magyarországon súlyos munkaerőhiány van és nem mellékesen kevés az olyan erkölcsi nulla ember aki szivesen dolgozik ilyen propaganda intézéményekben. Ezt szorozd össze. Örülnek ha tőmondatokban beszélni tudó ember bevállal ilyet. Bár perszer röhögnék, ha kiderülne, hogy a hireket is közmunkások vagy indiai bérmunkások irnák.

2018. szept. 13. 11:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Attila:

Ez oké, csak a médián belül baromira nincs munkaerőhiány. Ott az igények túl magasak. Ahogy írtam nekem nincs diplomám, így nem nagyon akarnak felvenni sehova. Volt osztálytársamnak meg van a diplomája, neki azt mondják mindenhol (kiderült volt olyan cég, ahova mindketten beadtuk a jelentkezést), hogy túlképzett ezért nem akarják felvenni. Médián belül ezért van munkaerőhiány, mivel diplomásat is akarnának, de csak a közmunkás minimálbért akarnák fizetni neki, túlórákat természetesen nem, meg a nagyobb, országos cégek is örülnének, hogyha saját cuccokkal dolgozna az ember, de mindenből az éppen a legújabb legmodernebb és, ha ki jönne egy jobb, akkor azt is vegye már meg.

2018. szept. 13. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én újságíró közmunkás vagyok, tölem még éreccségit se kértek.
2018. szept. 13. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont tegnap voltak a kórházba és csodálkoztam h mennyi arab nevet olvastam az ajtókra kiírva meg láttam is pár közel keleti kinézetű embert, úgy h kizárt h tiltva lenne. Egyébként is Magyarország szekuláris ország.
2018. szept. 13. 15:38
 7/7 Alex Fly ***** válasza:

Magyarországon a vallási alapon történő diszkrimináció tilos. Ezt még a fideszista alaptörvény is tartalmaza.

A gyakorlatban viszont egyáltalám men csodálkoznék, ha ez is figyelmen kívül lenne hagyva...

2018. szept. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!