Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sargentini zöld-párti képvisel...

Sargentini zöld-párti képviselő beterjesztésre fogatták az elítélő javaslatot. Ez amennyire járul hozzá az ő klímaváltozás elleni küzdelmükhöz, vagy egyáltalán az Zöld-párt céljaihoz?

Figyelt kérdés

#Sargentini-jelenzés #Zöld-párt
2018. szept. 13. 06:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%

De mikor a Morvai (Kriszta) mnegkérdezte kedden az Europa-parlamentben, miért dícsérik állandóan Görögo-ot,

Magyo-t meg nem, akkor az volt a válasz, hogy azért,

mert nem vállal részt (vagy vlmi ilyesmi) a migráns válság leküzdésében

2018. szept. 13. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Mert senki nem akar ide jönni" -

(Hát persze, csak a Merkelék szeretnék szétosztani)

2018. szept. 13. 07:14
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem a kora a lényeg, hanem az, hogy egy buta proli és tele van vele az ország.

2018. szept. 13. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

"Nincs egészségügyünk, nincs ellenzéki média, nincs minőségi oktatás. A közbeszerzéseken kizárólag a vő jeleskedik és mészáros nyertesként. Putri az egész ország mert eltűnnek a pénzek. Üldöztet mindenkit aki nem fideszes."

Hol élsz te, jesszus... Biztos nem ugyanazon a Magyarországon, mint én.

2018. szept. 13. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

"Hol élsz te, jesszus... Biztos nem ugyanazon a Magyarországon, mint én."

Szerintem menj be a munkahelyedre és a főnöködnek, mondd már, hogy "fene a kva anyját OV-nek és az összes talpnyalójának"! Lehet másnaptól szabad ember leszel:)

2018. szept. 13. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Ez marha jó kérdés, olyan szempontból, hogy én pl. szívesen szavaznék egy környezettudatosságot fókuszba helyező pártra, de láthatóan ezeknek a primer céljuk a liberális dogmák kulturális marxista gyakorlatba ültetése, és csak másodlagos a környezetvédelem. Így soha nem fogok zöldpártra szavazni.

Feltettem már egyébként ezt a kérdést a világ legmértékadóbb politikai fórumán (a gyakorikérdéseken) is, de ott sem kaptam kielégítő választ, hogy a zöld pártok miért tolódtak el kivétel nélkül szélsőliberális irányba.

2018. szept. 13. 09:56
 17/18 anonim ***** válasza:
15, nem fideszes a főnököm, és szoktunk politikai témákról beszélni. Trágárul nem szoktam persze szidni senkit, ha neked ez hiányzik, hogy nem qvaanyázhatod le Orbánt a munkahelyeden, akkor sajnálom.
2018. szept. 13. 11:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen sajnos úgy érzem ,hogy az ilyen akciókkal az egész zöld mozgalmat lejáratják.
2018. szept. 14. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!