Orbán Viktor a valóságban milyen magas lehet? Hány cm?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne...
Ha 172 cm, akkor miért szokták csúti törpézni?
2018. szept. 12. 17:59
2/20 anonim válasza:
Putyin meg csak 170, bezzeg a Trump az 190!
4/20 anonim válasza:
174 cm a vezérünk. És bár elméletileg 176 cm az átlag testmagasság Magyarországon, gyakorlatilag viszont jóval nagyobb.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy szerencsétlenségére a legtöbb politikus magasabb nála, szóval kitűnik a tömegből, ennyi az egész.
5/20 anonim válasza:
Ne higgy a válaszoknak, sokkal kisebb, erkölcsi értelemben meg kifejezetten törpe.
6/20 anonim válasza:
174 cm, de ha 194 lenne, akkor is találnának rajta gúnyolni valót.
Szerintem azok gúnyolódnak a magasságán, akik még alacsonyabbak. Mindenki a saját hibáját utálja legjobban másokban.
10/20 anonim válasza:
Kitörölték azt a válaszomat ahol leírtam, hogy 174 cm.
Ez a kommentem miért is vált a cenzor áldozatává amikor annyi? :) vannak itt érdekességek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!