Összefogáspártiak! Miért mondjátok azt, hogy magas az ÁFA, amikor 2006-ban a kormány 20-ról 25-re visszaemelte?
Figyelt kérdés
Nem mindig csak Orbánt kellene szidni az én véleményem szerint, hanem a tükörbe kéne nézni. Én is ezt csináltam, és felfedezte, hogy a FIDESZ sem hibátlan, sőt... De ezt azért már butaságnak tartom.2014. febr. 20. 21:19
1/15 anonim válasza:
Mert Gyurcsány alatt volt hitelből is kaptál pénzt és örömmel fizetted ki a magas áfát ...
2/15 anonim válasza:
Most 27%, és tovább akarják emelni.
3/15 anonim válasza:
Egyrészt az 2006-ban volt, most meg 2014 van, szóval ki nem szarja le? Másrészt most 27% az áfa.
4/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem valahogy a 27 magasabbnak tűnik a 25-nél.
5/15 rémuralom válasza:
Most függetlenül attól, hogy nem vagyok csirkefogáspárti, és függetlenül attól, hogy mekkora volt az áfa korábban - a 27 még gombócból is sok. Bármihez viszonyítva is: minden korábbi magyar és minden külföldi áfakulcsnál nagyobb; valamint önmagában tekintve is borzasztó, hogy kb. akármire költöd a pénzed, annak több, mint ötöde helyből az államnál köt ki.
6/15 lindmayer válasza:
a két dolog nem függ össze
mármint nem csak a balosok szerint magas az áfa
és 2006-ben nem 20 százalékról emelték 25-re, ugyanis 2006 elején kampányfogásból 20-ról 18-ra csökkentették
de ezt sokan elfelejtik
7/15 anonim válasza:
Az unió, legmagasabb áfája! Ez a vérlázító!
8/15 anonim válasza:
az áfát még az első gyurcsány-kormány csökkentette 25%-ról 20%-ra
szóval ez öngól volt kérdező
9/15 anonim válasza:
"Az unió, legmagasabb áfája!"
A világ legmagasabb áfája, hogy pontosak legyünk.
10/15 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy most 27 %, arra akartam kilyukadni, hogy Gyurcsány 5 %-ot emelt, Orbán meg 2-t, és így is Orbánt szidják emiatt.
2014. febr. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!