Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Összefogáspártiak! Miért...

Összefogáspártiak! Miért mondjátok azt, hogy magas az ÁFA, amikor 2006-ban a kormány 20-ról 25-re visszaemelte?

Figyelt kérdés
Nem mindig csak Orbánt kellene szidni az én véleményem szerint, hanem a tükörbe kéne nézni. Én is ezt csináltam, és felfedezte, hogy a FIDESZ sem hibátlan, sőt... De ezt azért már butaságnak tartom.

2014. febr. 20. 21:19
1 2
 11/15 rémuralom ***** válasza:
62%
Na de Gyurcsány azt az 5%-ot emelte vissza, amivel korábban csökkentette, Orbán pedig egy teljesen új 2 százalékot pakolt rá.
2014. febr. 21. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyébként 2009. nyarán lett 25%...

De: akkor évi 1 millió Ft-tal kerestem többet, mint most. A munkahelyem, munkaköröm változatlan. És a 46 adó mellett a 2% ÁFA igen is sokat jelent!!

2014. febr. 24. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egyrészt az 2006-ban volt, most meg 2014 van, szóval ki nem szarja le? Másrészt most 27% az áfa."

persze az régen von,kit érdekel....engedjük ki az összes rabot a börtönből,mert már régen elkövették a bűntettüket

2014. febr. 26. 16:36
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Ez pont ugyanolyan alaptalan rágalmazás, mint az, hogy Gyurcsány elvette a 13. havi nyugdíjt.Elvette, AZT a 13. havi nyugdíjt amit előtte Ő vezetett be, és visszavonta, mert beütött a válság.
2014. febr. 26. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
de a 13.havi bevezetését semmi nem indokolta,csak kampány volt,ráadásul azt is már hitelből fizették
2014. febr. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!