Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik pontosan azok a "dühös"...

Kik pontosan azok a "dühös" kivándorlók?

Figyelt kérdés

Melyik csoport az? Társadalmi réteg? Végzettség?

Miért és mennyire dühösek?

Elmúlik-e valaha a dühük?

Teljesen hátat fordítottak-e ennek az országnak?

Gyűlölet, ha igen mekkora, van-e bennük az iránt ami magyarországon folyik és kiüldözte őket innen?

Miért haragudnak erre az országra? mi okozta pontosan a haragjukat?

Kik ők úgy általában?

Van itt a gyakorin ilyen ember? Ismertek ilyet?

erre gondolok: 22:32-22:51 perc között esik röviden szó róluk

https://www.youtube.com/watch?v=jy3FDXXKAXk&t=1379s

2018. szept. 10. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
A stadion is ugyanúgy Magyarország része, és a magyar emberek részére épül. Mint ahogy Európa minden országában az ottani stadionok is a ottani lakosok számára épülnek.
2018. szept. 15. 05:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Ok írok neked tényeket:

Hugom napi szinten 3 órát töltött uzatással hogy dolgozhasson. 8 órába nem jelentették be csak 6 ba. Fizetése kb 80k volt amiból bar*mira nem lehet jövőt tervezni. Így fogta magát és elment a németekhez egy autógyárba dolgozni kb 3-4 szeres fizetésért. És igen dühös erre az országra mert nem lehet megélni. Nincs jövő és sz*r az egész úgy ahogy van.

És én is hasonlóképpen utálom ezt az országot. Egy vesztes kis összeszerető ország ez alacsony bérekkel. Mérnökként sem keresek olyan jól mintsem kellene. Szánalmas az egész és gyakran szégyellem hogy magyar vagyok.

2019. jún. 28. 14:33
 13/13 A kérdező kommentje:

megértem amit irtál, köszönöm h irtad,

még lehet irni

érdekelne, hogy nálatok hogyan van ez

2019. jún. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!