Remélem kibaxnak minket az Unióból. Nekem nem fájna. Édes mindegy számomra, hogy Orbán 200 milliót, vagy 2 milliárdot tud szétosztani.
2018. szept. 10. 14:51
22/35 anonim válasza:
A saját kisebbségeinktől nem tudjuk magunkat megvédeni.
A rendes kisebbségiek ezt ne vegyék magukra (ők szégyenkeznek a többiek miatt).
2018. szept. 10. 14:53
23/35 tgt válasza:
A Sargentini jelentés a magyar polgárokat védi.
2018. szept. 10. 15:11
24/35 anonim válasza:
Engem jó lenne, ha inkább nem védene az a betegesen efogult sötétzöld liba.
2018. szept. 10. 15:17
25/35 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy 24 válasz ebből kb 6 kapcsolódik a kérdéshez lol....
Szerintem 7 perc kevés... tudunk valamit, hogy hányan fognak felszólalni rajta kívül? Ők mennyi időt kapnak?
Jah és szerintem Magyarországot védi meg, mi valsztottuk meg, hogy képviseljen minket/érdekeinket.
2018. szept. 10. 17:00
26/35 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy bőven elég lesz a 7 perc, mert igazunk van és sokan állnak mellettünk.
Részleteket még nem lehet tudni, mert egyelőre még az sincs eldöntve (JOGTALANUL!), hogy a tartózkodókkal mi legyen.
2018. szept. 10. 17:03
27/35 anonim válasza:
26 vagyok megint
Hidd el, teljesen mindegy, hogy 7 percet beszél, vagy 1 órát, ez nem dönt el semmit.
Pro és kontra ismeri mindenki a másik nézeteit, ez csak egy formai dolog. Senki nem ezzel lesz meggyőzve.
2018. szept. 10. 17:06
28/35 anonim válasza:
Nem tudom melyik magyar szavazópolgár választotta meg Sargentinit, hogy védje az érdekeinket, de sejtem, hogy egyik sem. Orbánnak az a 7 perc bőven elég lesz, hogy "megvédje az országot", értsd: mondjon vmi hangzatos hősies/magyaros beszédet, sőt, mivel csökkentették a felszólalási idejét, még mártírt is csináltak belőle. A fidesz több százalékponttal erősödni fog, és Orbán behúzza még a 22es választást is.
2018. szept. 10. 17:30
29/35 anonim válasza:
Nem csak 7 perc áll rendelkezésre, ez csak plusz. Tudod ezért választunk EP képviselőket, akiket ez a 7 perc nem érint, szokott módon mondhatják el a mondandójukat. Orbán külsős személy, ilyen szempontból engedélyt kell kérnie a felszólaláshoz, amit meg is adtak.
2018. szept. 10. 18:16
30/35 Alex Fly válasza:
@25: 7 perc alatt több százszor el lehet mondani hogy "Soros"...
Ez a szerencsétlen csuti Viktátor mi mást tudna mondani? A tények ellen nem tud mit tenni, a mellébeszélés meg nem fog rajta segíteni. Nagyon jól tudja, hogy csak ebben az országban valaki, Európában nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!