Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van valakinek arra vonatkozóan...

Van valakinek arra vonatkozóan ötlete, hová tűnt Szaniszló Ferenc?

Figyelt kérdés
Nem hallani róla semmit,mintha nem is létezett volna.Senki nem keresi,senki sem készít vele interjút,nem említik meg sehol. Pedig nem is olyan régen még százezrek nézték a Vilagpanorama c.műsorát az Echo tv-n.
2018. szept. 8. 00:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem megsértődött és visszavonult. (Joggal!)

"Szaniszlót 2013-ban Balog Zoltán miniszter Táncsics-díjjal tüntette ki, ami a kisebbségi jogvédők és a polgárjogi aktivisták komoly felháborodását váltotta ki, a MÚOSZ pedig tagadta, hogy részt vett volna a döntésben. Több Táncsics-díjas újságíró tiltakozásul visszaadta díját. A botrány kipattanása után a díjat átadó miniszter kijelentette, hogy nem tájékozódott megfelelően a jelölt személyéről mielőtt a díjat átadta volna. Kijelentette továbbá, hogy a díjat nincs lehetősége visszavonni, de sajnálatát fejezte ki a „rossz döntés” miatt. 2013. március 19-én Balog Zoltán miniszter levélben kérte a szerinte tévedésből odaadott díj visszaadására. A kérésnek eleget tett, ezt saját műsora különkiadásában jelentette be 2013. március 20-án. Indoklásaként elmondta, hogy „Nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem, kedves Nézőim, a Táncsics-díj nem kell. Tehát lemondok róla. Visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak.”

[link]

2018. szept. 8. 09:23
 12/15 A kérdező kommentje:
2013-ban megsértődik,még 3 évig dolgozik az Echonál, utána,állítólag,kirúgják.Utána meg eltűnik. Ez valahogy nem áll össze. Szerintem titkos kormánymegbízást teljesíthet valahol,Orbán személyes utasítására.
2018. szept. 8. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes : Igényes,tapasztalt tudósító leleplező műsort készít az illuminatiról, erre eltűnik a műsorával együtt.

Miért nem csodálkozok ? :O

# 4/12Lényegében elmondható, hogy az lett a veszte, hogy kimondta a igazat, vagyis azt, hogy fidesz ugyanolyan háttérhatalmi érdekeket szolgál, mint mondjuk az mszp vagy más pártok, és szó sincs arról, hogy a hős Orbán szembeszállna a háttérhatalommal szembe."

Ha nem szolgálná a háttérhatalmat valamilyen szinten nem is kerülhetett volna kormányra, elsöpörnék, ahogy a régi Jobbiknak is beígérték, ha hatalomra került volna. Ha kimerne lépni az EU-bol Orbán vagy nem engedné az összeszerelő gyárak idetelepítgetését meg is szállna a NATO minket, azzal hogy diktatúra van.

Ugyanakkor valamennyire van mozgástere a Fidesznek : ellenáll az EU évek óta tartó nyúzásának a migráánsokkal kapcsolatban és kiüldözte az IMF-et is innen. Ez fáj nekik. "A B csapat jobb, mint az A," ahogy Dr.Drábik mondta, ezért szavazunk a Fideszre.

2018. szept. 8. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Bárhova tűnt, az az ember nem volt képernyőre való elmebajos elméleteivel.

Azt pedig erősen kétlem, hogy százezrek nézték volna, ha valóban így van, csak azt bizonyítja sajnos, hogy az átlag ember értelmi színvonala a pöcegödör alján van.

2018. szept. 8. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Köszöntöm a kedves nézőket Tóteperfalvától Hajnalvirágbicskéig.
2018. szept. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!