Ha mindenki meghal, akinek nincs pénze magánegészségügyre, akkor végül mindenki gazdag lesz?
Ahogy írta is a 4-es itt a "getci rokkantak, getci nyugdíjasok, rohadt munkások, rohadt orvosok tanárok" van.
Míg nincs egyfajta társadalmi tolerancia egymás iránt, addig ki fog rabolni egy gusztustalan törpe MINDENKIT....
Hát hogyne lenne. Vicces 2/3 ot kaptatok :D
Jó vicces igaz :)
Ez nem vicc, hanem kiba§zás.
Mondom, hogy semmi humorérzéketek sincs.
Hogyne, de nem mindegy, hogy húsz évvel előbb vagy utóbb. Gondolom, te is szeretnéd még megismerni az unokáidat.
Nem túl kedves 47%-os:
ad 1. Én nem akartam rendszerváltást. Hittem benne, hogy a rendszer hibái kiküszöbölhetők, de senki sem volt kíváncsi a véleményemre.
ad 2. Ne irigykedj. A jó nyugdíjon átlagosat értek. Csóró pedagógus voltam mindig is. Azért tartom jónak, mert látom, milyen sokan élnek sokkal kevesebből, olyanok, akik ugyanúgy végigdolgozták az életüket, mint én. Nekem nincsenek nagy igényeim, enni már alig ehetek valamit, utazni nem tudok, vezetni sem, a könyvtár és az internet viszont majdnem ingyenes. De az idegesít, hogy te hogy lettél ilyen hülye, gyerekem.... olvass már utána, hogy nézett ki ez az ország a háború után. Vagy nézegess képeket.
Így képzeli el a Fidesz a népbarát kormányzást...sztálini módszerekkel...
"- Sztálin elvtárs, hogyan lehetséges hogy az országában mindenki boldog?
- Lelövettem a boldogtalanokat!"
'Nuff said.
Lehet engem is lepontozni a Fidióta-nyalókáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!