A fideszeseknél hogy fér meg egyszerre a "büdöskomenistázás" és az, hogy szerintük a Kádár-rendszer sokkal jobb volt, mint ami utána jött?
Jaa Takács tudjuk, te így tudtál utódra szert tenni mert csok-mok-gyes segélyek, erzsébet tábor, ingyen könyv....
Gondolkozz el rajta, hogy ez mindd az adófizetőké! Semmi nem a tiéd!
Az lehet, de nekem jobb, ha nagyobb választék áll rendelkezésre, minthogy 1-2 félével kelljen beérnem :)
Álmodik a nyomor, látom.
Tudom hogy elszomorítalak - még jobban - de veled ellentétben nekünk nem volt szükségünk soha segélyre, nem vettük fel a szocpolt sem, mindig fizettünk az Erzsébet táborokért, mert nem vagyunk kiskeresetűek.
Gyanítom, hogy havonta több adót fizetünk be a párommal, a családi adókedvezmény ellenére, mint te egy évben. Tudom, hogy nem fér az agyadba, de ha az ember tanul és dolgozik, tisztességgel él, akkor boldogulni is tud, építkezni és jól élni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!