A Fidesz miért nem próbálja megszólítani a fiatalokat?
Figyelt kérdés
A fiataloké a jövő. Miért nem rájuk alapoz? Nincs jelen a youtube-on, nincs jelen sehol sem az interneten, csak olyan hírportálokon, amit a nyugdíjasok olvasnak. Ha nem haladnak a korral, akkor el fogják veszíteni a szavazóbázisukat!2018. szept. 2. 14:09
21/25 anonim válasza:
Szerencsére igazad van, legutolsó.... az egyik lányom katolikus iskolába jár, egyre jobban nyomják 1-2 éve a bigott, ájtatos és keresztény-magyarkodó stílust ami korábban nem volt jellemző ilyen szinten a sulira. A gyerekek egyre jobban kilökik magukból az egészet, a tanárok pedig tekintélyüket veszítik. A normálisabb tanárok leléptek. A gyerek ugyanis nem hülye, csak gyerek. Én nagyon bízom bennük és a fiatalokban, általában!! ;)
22/25 anonim válasza:
21-es, jól látod.
Tudom durva hasonlat, de Ceasuescu alatt a dekrét gyerekek, voltak a "párt reménységei", a "jövő csillagai" majd pont ők lettek azok, akik a romániai forradalom fellázadtak Nicolaeka és Elenácska ellen.
23/25 anonim válasza:
Ma már könnyebb a helyzet, aki lázadni, tüntetni akar, hogy nem tetszik neki a rendszer, elmegy egy élhető országba.
Csau-csau lövette azokat, akik jobb remény érdekében szökni próbáltak. Ma szinte zavarják a fiatalokat külföldre.
24/25 anonim válasza:
23-as tudom hogy Ceausescutol menni sem lehetett, sokan innen tényleg elmennek. Az hogy ennyire élhetetlen az ország, az annak is köszönhető hogy a fiatalokat senki sem képviseli. Lehet persze lenézően beszélni a fiatalságrol de pár éven belül a hiányuk komolyan fog megmutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!