Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország a nyugdíjasok...

Magyarország a nyugdíjasok országa, a nyugdíjasok paradicsoma?

Figyelt kérdés
Ma néztem a csodálatos közmédiánk csatornáját az M1-et. A Summa című műsorban azt mondták, hogy olyan jó lett a Gdp növekedés a harmadik negyedévben is és az előrejelzések is jóval 4% feletti növekedést mutatnak a negyedik negyedévre is hogy a kormány és Orbán Viktor úgy határozott, hogy meg van rá a lehetőség, hogy nyugdíj prémiumot fizessenek. Tényleg meg van rá a lehetőség? Erre kell elégetni pénzeket? Vagy most hálálja meg a kormány és O.V. a nyugdíjas tönegeknek a hűéges szavazatokat? Azt is mondták, hogy a ksh szerint kb. 2,5 millió nyugdíjas van most. Végül is akkor ők az igazi szavazó bázisa tömeghisztéria keltő lakosság manipulátor kormányunknak. Gyönyörűen sikerült átvenni az örökséget az Mszp-Szdsz től. Éljen a kereszténység, éljenek a keresztények, éljenek a családok, éljen a csok(szocpol) hálelúja! Hol vannak már a polgáriak, polgári eszmék, polgári mozgalom, polgári szövetségek, hol vannak már a polgári szavazok? Kimentek tán sokan Nyugat Európába mert ojan jól sikerült a Nemzeti Eggyüttműködés rendszere?
2018. szept. 2. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem lenne 1db nyugdíjas sem akkor jönnének a kisiskolások, a terhes anyák stb. Szerintem dögöljön meg akinek ilyen a természete és a kutyák hordják szét az utcán!
2018. szept. 2. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Mint láthatod, nézőpont kérdése. És mint láthatód, elsősorban az anyázók paradicsoma. Minden apróságért.

Neked egyébként az. aki az M1-ből tájékozódik, ott több szó nem lehet. Aki nem a saját szemével, nem a saját ítélőképességével látja át a helyzetet, annak a meggyőződését nem lehet és nem kell befolyásolni. Nem azt kell.

2018. szept. 2. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Sajnos hazudsz, mert akinek minimálbérből vontak járulékot, annak olyan 40 ezer a nyugdíja!

édesem, akár el is küldhetem neked a határozatot és a januári adategyeztetést a jövedelmeivel...

anyukám mindig minimálbért kapott 90 óta a hülye maszekf őnökétől, ő az elsők közt ment el a 40 évessel, 96e a nyugdíja.

2018. szept. 2. 16:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Sosem érdekelt kinek mennyi a nyugdíja és a fizetése, de ezekszerint van aki nem talál más kielégülést az életben mint ezt figyelni:)
2018. szept. 2. 16:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Ne nyugdíj prémiummal kecsegtessék, meg vakítsák szegény nyugdíjasokat hanem próbáljanak tisztes megélhetést és öregkort biztosító nyugdíjakat fizetni. A többszáz ezer forintos luxus nyugdíjakat vágják meg, vigyék le és emeljék meg belőlle az alacsony nyugdíjakat, hogy tiszettéges öregkort és megélhetést biztosító nyugdíja legyen mindenkinek aki becsületesen ledogozta a 45 évet.
2018. szept. 2. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:
#9: Nem kívánom, de majd ha súlyos betegek lesznek, és egy kivizsgálásra hónapokat kell várni, akkor mondjad hogy elintézhető minden TB alapon.
2018. szept. 2. 19:17
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Anyósom, apósom súlyos beteg, 80+ évesek. Szóval ne mutasd be az egészségügyet, hozom - viszem őket eleget.

2018. szept. 2. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Hááát MRI-re én is decemberre kaptam időt anyámra pedig januárba kértük. Összekapartam 65 ezret és 2 nap múlva megvolt...
2018. szept. 3. 09:00
 19/19 anonim ***** válasza:
De megnéztük az ügyfélkaput, azért 640 ezerrel még meghúzták a tb kasszát is...
2018. szept. 3. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!