Ha létrehozhatnál 1 db törvényt, és az országgyűlésnek kötelezően el kellene fogadni, akkor milyen törvényt hoznál létre?
Én azt szeretném,hogy minden diàk iskola elvégezte utàn azonnal munkahelyet kaphasson,ne kelljenévekig keresgélnie.
Nagymértékben emelném a cigi és alkohol àràt,gyogyszert ingyenessé tenném.
Iskola szintén ingyen lenne,emelnék a fizetésen,de nem hagynàm hogy szociàlis lakàsok,meg segélyek legyenek.Legalàbbis nagyobb feltételek esetén csak
Nem újkeletű dolog ,de szerintem az egyik alaptörvény kellene legyen,hogy a demokratikusan megválasztott országgyűlési képviselőket (esetleg bármely közösséget,csoportot képviselő személyt) úgymond "visszahívhassák" az őt megválasztó emberek (előre meghatározott feltételek NEM teljesülése esetén pl.:előre rögzített választási ígéretek!!)Ezzel elérhető lenne,hogy a "pozícióba" került képviselők valóban érdekeltek legyenek az adott csoport érdekeinek hatékony képviseletére ,hiszen mindíg fejük felett lebegne "Demoklész kardja"
u.i: tudom igen naiv feltételezés ez, hiszen a képviselők soha nem szavaznénak meg ilyen önmaguk érdekei ellen való törvényt,ahogy pl.a fizetésemeléseket is önmagukon kezdték,de a megszorításokban sem mondanak le néha irreális kíváltságaikról (visszatérítések stb.)
aki nem dolgozik, ne is egyék!!!
rohadjon éhen 21 év felett....
"...nem engedném,hogy milliomos legyen a miniszter elnök, akkor ő fizetés nélkül dolgozzon,...."
a miniszterelnök nem veszi fel a fizetését ,csak hogy pontosítsam a tudásod...hivatalba lépése óta,mindig valamelyik jótékonysági alapítványnak adja
és még mielőtt a torkomnak ugranának egyesek,nem vagyok se jobb,se bal oldali.
én pedig olyan törvényt hoznék,hogy mindenki kapja meg a pénzét,amiért megdolgozott.tele az ország körbetartozásokkal,és cégek csak úgy eltünhetnek több millió forintunkal,mi meg csak állunk,mert jön ránk az apeh,hogy ennyi meg ennyi számlánk van,ennyi meg ennyi bevételünk volt,és nem érdekli az hogy meg sem kaptuk a pénzt....mi azért fizessünk adót,amit nekünk ki sem fizettek!!!!
FELHÁBORÍTÓÓÓ!!!!!!
és az is,hogy itt van pl a bkv.a kormánynak miért kötelessége belepumpálni a pénzt???és miért pumpálja bele???a vezetőknek pofátlanul magas a fizetésük,luxus autókkal járnak,stb.stbde ugyanez igaz a képviselőkre is!!!eltakarítanám mindet a parlamentből!!!
hazavisznek 3 posztért fizetést,kapják a juttatásokat,stb,stb
ja és a juttatás...semmi adó meg ilyesmi...ha én szerzek olyan pénzt amiből nem adózok,ott ül az apeh a nyakamon....
GUSZTUSTALAN!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!