A liberálisok mennyire lennének felháborodva, hogyha a németek azt csinálnák a migránsokkal, amit a migránsok művelnek a németekkel?
Figyelt kérdés
Mert most egyelőre hiába vannak napi szinten a hírek, hogy hány migráns hány embert öl vagy erőszakolt meg, a liberálisok szóra sem méltatják. De vajon hogyan reagálnának a liberálisok, hogyha a németek csinálnák ezt a migránsokkal? Mi a különbség ez európai lakosok, és a fejletlenebb országokban lévő migránsok között, hogy az egyiknek szinte mindent szabad, a másiknak meg még csak fel sem szabad háborodnia, mert különben rasszistának titulálják? Az egyiknek mi jogon adnak több jogot, míg a másiktól mi jogon veszik el?2018. aug. 31. 17:31
21/29 A kérdező kommentje:
#19, #20 És ki mondta, hogy egy migráns nem lehet tisztességes? Én csak azt mondom, hogy a migránsoknak sokkal több jogot adnak, mint egy európainak. Egyszer csinálna valaki egy karikatúrát a migránsokról, vagy a fanatizmusukról, úgy beperelnék a liberálisok (akik mellesleg szarnak rá, hogy az enciklopédiában mit is jelent a liberális szó), hogy utána az illető egy életre hajléktalan lenne! Gyakorlatilag sokkal jobban védenek egy migránst, mint egy európait!
2018. aug. 31. 18:57
22/29 anonim válasza:
Időpont ma 18:57
Én ezt nagyon jól tudom és egyet is értek vele. A kérdésem: tudsz ez ellen valamit tenni a hőbörgésen kívül?
23/29 anonim válasza:
24/29 anonim válasza:
ha megjönne a németek esze, hamar kitakarítanák a migriket merkellel együtt
25/29 anonim válasza:
Hőbörögnének, ahogy most is teszik, csak más dumával. ;)
26/29 A kérdező kommentje:
Nem csak hőbörögnének, hanem lenáciznának mindenkit. Viszont a migránsokat feljogosítják akármire.
2018. aug. 31. 20:57
27/29 anonim válasza:
Nem tudom, kérdezd meg ezeket a liberálisokat
28/29 anonim válasza:
29/29 anonim válasza:
Állítolag egyenlő minden ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!